Girls Love 2 Bloom Part II

Ben je klaar voor een nieuwe challenge?
Eindelijk lente! De dagen worden langer, de vriestemperaturen zijn (BIJNA) voorbij en de natuur begint volop te bloeien. Als de lente begint is het natuurlijk ook zaak dat je een nieuwe hardloopoutfit inclusief schoenen aanschaft. ASICS lanceert een collectie met luchtige hardloopkleding in frisse lentekleuren. Bij de SAKURA lijn horen ook twee paar loopschoenen (GEL Nimbus 20sp & GEL Persue 4) die je outfit voor het nieuwe voorjaar compleet maken. Kijk maar!

ASICS liet zich inspireren door de beroemde kleurenpracht van de Japanse kersenbloesem. In het voorjaar (maart, april en begin mei) staan de kersenbloesems in volle bloei. Deze periode – ‘sakura’ in het Japans – levert prachtige taferelen op in rood, roze en wit. En in Japan wordt dit groots gevierd, omdat de Japanse Kersenbloesems mensen samenbrengt.

En precies dat gaan wij ook doen! Daarom organiseren wij in samenwerking met Runnersworld en ASICS een grootse picknick! Je maakt niet alleen kans om bij het exclusieve event aanwezig te zijn, jij en je BFF krijgen eveneens de prachtige outfit (en heel veel extra’s, maar dat houden we nog even geheim) toebedeeld.

Wil (of MOET) je hierbij zijn? Dan dien je tezamen met je BFF minimaal twee keer deze week er samen op uit te gaan. Wij willen natuurlijk bewijs zien! Waarbij het zaak is dat je een foto maakt waarop jullie allebei te sportend / poserend zien zijn! Dus het maakt niet uit of je samen gaat lopen, wielRENNEN, of hardlopen op de hardloopband, zolang je maar samen iets onderneemt op het gebied van sport. Dit deel je vervolgens met de hashtag #girlslove2bloom. Dit mag op Instagram, Instagram Stories of Facebook.

De winnaars worden geselecteerd op basis van originaliteit, creativiteit en enthousiasme en worden op 19 maart bekend gemaakt.

Are you in?
__________

Niets meer missen van Girls Love 2 Run?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Girls Love 2 Run x Runnersworld 
Deze blog is in samenwerking met Runnersworld, benieuwd wat dat inhoudt? Lees het in de disclaimer.

Girls Love 2 Run x Kwekerij Antonia
Voor deze shoot mochten we gebruik maken van een prachtig decor waarvoor bedankt Kwekerij Antionia en in het bijzonder Frans Mans.

Recent