Girls Love 2 Run is uitgelopen

Hier stopt het.
Dit exacte bericht heb ik in mijn hoofd misschien 63 keer geschreven en telkens naar de prullenbak verwezen, want hoe kan ik onder woorden brengen wat Girls Love 2 Run ons gebracht heeft en waarom het hier stopt? Het bracht ons bij jou! Bij niemand anders dan bij jou. Dus het lijkt ons dan ook gepast dat je dit uit onze mond hoort. Door jou renden wij de wereld over. Door en voor jou maakten wij de mooiste plaatjes. Door en voor jou schreven we verhalen die nu als naslagwerk dienen.

Op een gegeven moment kom je in als topsporter op een punt waarin je je afvraagt hoe lang je dit nog wilt doen. Of je het lichamelijk nog aankunt. Of je jezelf nog kunt motiveren? Of je er nog energie van krijgt. Je durft langzaamaan vooruit te kijken. Wat zich in de toekomst afspeelt weet je niet. Dat is best beangstigend. En toch hebben wij besloten dat dat precies is wat we gaan doen. Ieder voor zich. De jas Girls Love 2 Run past niet meer. Dat krijg je als je aankomt ;-).

Wij kunnen met recht zeggen dat we met pijn – maar vooral heel veel liefde – in ons hardloophart afscheid nemen.

Als je wilt weten wat een ieder van ons hierna (lees: nu) gaat doen dan kun je naar @francienregelink. Ik heb namelijk een Olympische ambitie die ik samen met TDE & Triple Double hoop te realiseren: mij kwalificeren als sportmarketier en creative concepter voor Tokyo 2020. Daarnaast koppel ik – op eigen titel – bedrijven aan concepten, influencers en atleten. @joycebongers_ gaat haar vleugels op fotografie gebied nog verder uitslaan. Ze zet haar passie en liefde voor beeld voort in haar eigen agency: B Media Productions waar ze concepten bedenkt en jou blijft inspireren met haar prachtige plaatjes en ideeën. Naast sport en lifestyle fotografie voegt ze ook modefotografie toe aan haar pracht CV.

Loop je nog eenmaal mee door onze loopgeschiedenis?

Races

Heel veel liefs,

Francien & Joyce

P.S. Wie de jas past trekke hem aan. Wie weet past iemand anders deze jas in de toekomst…

 

Recent