GIRLS LOVE 2 RUN RIO

Hoe dan?!
Ik weet niet goed hoe ik dit aan jou moet vertellen. Het voelt namelijk al dagenlang alsof ik een bal heb gevangen. Geschoten door de belangrijkste speler in het veld. En van de 400.000 mensen in het stadion ben ik degene die de bal gevangen heeft. Ik bewaak de bal met mijn leven. Pas als ik thuis ben, weet ik zeker dat deze bal van mij is. En tot die tijd kan iedereen de bal nog van me afpakken. Althans zo voelt het…. Ik heb trouwens geen idee waarom ik degene ben die hem mocht vangen. En toch ben ik het. Joyce is degene die eveneens zorg draagt voor het thuisbrengen van diezelfde bal.

Thema GL2R augustus (blog) (15)

Thema GL2R augustus (blog) (1)

Thema GL2R augustus (blog) (2)

The Master Bedroom
En als ik het over thuis heb dan heb ik niet over ‘mijn’ huis of kantoor. Dan heb ik het over Rio. Ja ‘mijn’ huis (lees: villa) staat vanaf 16 augustus in Rio de Janeiro. Ook Joyce verruilt ‘haar’ huis voor diezelfde woning. Tezamen met werelds grootste (sport)influencers gaan wij live verslag doen van alles dat er in Rio gebeurt. We behouden ons niet alleen tot atletiek. Waar sport is, is Girls Love 2 Run. Waar een feestje is, feest Girls Love 2 Run mee.

Thema GL2R augustus (blog) (9)

Thema GL2R augustus (blog) (13)

Thema GL2R augustus (blog) (12)

We’ve got this
Joyce daarentegen lijkt nu vrij zeker van haar zaak. Die weet nu zeker dat ze op 16 augustus ‘haar’ huis betrekt in Rio. De tickets zijn geboekt. Het appartement is geregeld. Evenals de tickets die ons toegang verschaffen tot voetbal, beachvolleybal, atletiek, basketbal, handbal en tot slot de sluitingsceremonie.

Thema GL2R augustus (blog) (8)

Thema GL2R augustus (blog) (7)

Thema GL2R augustus (blog) (3)

#GIRLSLOVE2RUNRIO
Je begrijpt dat Joyce en ik aan niets anders meer kunnen denken dan (Girls Love 2 Run) Rio. Wat ook geldt voor het blog. Dat staat de aankomende maand boordevol info in en rondom De Spelen. Aanstaande maandag neem ik bijvoorbeeld op uitnodiging van NS een kijkje bij de Olympic Experience in eigen land (Scheveningen om precies te zijn). Dit alles snap ik ook nog even voor ze via NS_online (volgen dus). Hockeyster Naomi van As komt aan het woord. Lange afstandloopster Susan Kuijken laat van zich horen én er wordt iets gelanceerd waar ik al heel lang naar uitkijk. En waar ik in samenspraak met Joyce eindelijk een visie en invulling voor gevonden heb. We zullen via Facebook ook 3 keer per dag informatie van andere bronnen (NUSport, NOS Sport en Runner’s World) doordelen, noem het een selectie van het heetste nieuws rondom Rio.

Thema GL2R augustus (blog) (5)

Thema GL2R augustus (blog) (4)

Thema GL2R augustus (blog) (6)

Thank you note
Ik had verdomme nog de stoep willen aanvegen in Rio. Social media manager willen spelen voor NOC*NSF. Het had me geen bal kunnen jukken. Joyce had best als haas op de 1.500 meter willen uitkomen ook al loopt ze normaal gesproken niet verder dan 400 meter. Ze had ook best de privé chauffeur van Lisanne & Laura de Witte willen zijn. Alles om daar te zijn waar het gebeurt. Alles. En nu ben zijn we er. Bijna. Ik en Joyce willen je nu ontzettend graag uitleggen hoe dankbaar we jou zijn voor deze (uitgelezen) kans. 24.000 keer zelfs. 24.000 mensen die door ‘onze’ ogen De Spelen meemaken. Daarom 24.000 keer dankjewel.

#girlslove2runrio
#seeyouinrio
#speedtakes

?

Riogelink de Joyceiro

Fotografie door Gaard van Vugt & Joyce Bongers
Kleding met dank aan Run2Day

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent