Girls Love 2 Ski

BREKEND De meisjes van Girls Love 2 Run Ski hebben uren vastgezeten op de blauwe skipiste. Gelukkig werden zij na verwoede reddingspogingen bevrijd uit hun benarde positie.

De Mädchen besloten zonder kaart een voor hen nog onbekend skigebied te trotseren. Vanwege het uitstekende richtingsgevoel van Francien R. was de juiste weg dan ook snel ver te zoeken. Fieke K. werd helaas het slachtoffer van deze noodlottige situatie. De afdalingen werden steiler, fellow skiërs moesten steeds verder uitwijken in verband met de gevaarlijk skitechnieken van Francien R. en Fieke K.

De spreekwoordelijke handdoek werd ook al snel op de sneeuwpiste gegooid. Na diverse noodkreten te hebben uitgezonden (lees: onbeantwoorde telefoontjes) werden de dames plots gebeld. De redding was nabij. Luttele seconden later werden de Mädchen gered van een zonnesteek. De de redder in nood was zo vriendelijk om de meisjes tot het einde van de piste te begeleiden.

Toen de dames eenmaal waren bekomen van de schrik werden zij getrakteerd op een heerlijke warme chocolademelk met slagroom. In een reactie aan de pers lieten zij weten survivors van het eerste uur te zijn! Dit alles leverde inspiratie op voor een nieuwe song genaamd I’m survivor. Deze immens populaire song is vandaag al meer dan 120.000 keer gedownload. Destiny’s Child maakte zelfs een cover van de song!

Ben je ook zo’n heldin op skisokken? Of ben je een échte Günter met de openingszin ‘Biertje?’

?

Francien & Fieke

Follow my blog with Bloglovin

 

Recent