GirlsLove2Run Run (Night edition)

De herfst is, zoals we wel allemaal weten, echt begonnen. En dat betekent, naast regen en wind, dat het weer eerder donker gaat worden. Ik ga in de zomer vaak en graag rennen als ik klaar ben met werken. Na een drukke dag is er in mijn ogen niks lekkerder dan een rondje hardlopen om je gedachte weer even te ordenen. Ochtendruns zijn zeker ook fijn, maar vragen om vroeg opstaan, wat dan weer niet mijn favoriete ding is.

Oke even terugkomend op avondruns. Nu is het dus vaak donker als ik na mijn werk wil gaan hardlopen. En dat voelt toch minder prettig. Zeker in mijn eentje voel ik me echt niet altijd even gemakkelijk. Mijn vaste rondje door het park laat ik sowieso schieten, maar ook als je door het centrum van een drukke stad als Amsterdam loopt kom je de raarste figuren tegen (misschien wel juist in een stad als Amsterdam;)). Niet dat ik me echt heel angstig voel, maar ik ben wel iets meer op me hoede…

Francien en ik hadden het hier laatst over en kwamen tot de conclusie dat we allebei hetzelfde voelde en dat er dan misschien ook wel andere meiden zijn die dit hebben. Vandaar dat we weer een nieuwe GirlsLove2Run RUN gaan organiseren!! en wel op dinsdag 9 oktober om 8 uur. Het is dan al lekker donker en het voelt toch veel fijner om met een hele groep te rennen dan alleen of met z’n 2en.

Goed, het idee is… We verzamelen met z’n allen, all geared up, bij de Westertoren (bij het Anne Frank huis). Om dan dwars door de jordaan een rondje te lopen. De bruggen daar zijn gelijk een goede training voor San Francisco en we komen weinig stoplichten tegen.

We hopen dat jullie er allemaal bij zijn! Klik hier om te bevestigen!

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent