Goede voornemens?

HELL YEAH! Het is weer bijna 1 januari. Tijd dus om goede voornemens te bedenken. Ik moet bekennen dat ik dit jaar vrij weinig goede voornemens heb, wat ook eigenlijk best wel eens fijn is. En terwijl ik dit schrijf en na denk over mijn goede voornemens, besef ik dat ik gewoon een heel tevreden mens ben. Ik ben dit jaar voor het eerst verliefd geworden en dat ben ik nog steeds, ik heb mijn master diploma behaald, ik heb een fantastisch leuke baan en dan mag ik ook nog eens iedere week voor jullie een blog schrijven. Wat wil een mens nog meer!? Maar oké, één piepklein voornementje heb ik wel: ik zou heel graag meer (oke überhaupt) willen sporten op de dagen dat ik werk (dat lukt me namelijk niet zo goed). Hieronder dan ook drie tips voor mezelf en voor jullie om je aan de goede voornemens te houden, zodat ze niet meteen door de plee zakken in de tweede week van januari.

1) Maak realistische voornemens
Dit klinkt heel logisch, maar toch worden er vaak voornemens gemaakt die totaal niet realistisch zijn. Denk daarom voordat je je voornemens maakt na wat haalbaar is. Ik kan namelijk mezelf wel voornemen dat ik iedere dag spierversterkende oefeningen ga doen en vier dagen in de week ga sporten, maar eerlijk is eerlijk, dat gaat niet lukken. Ik stel mezelf alleen maar teleur en dat is nergens voor nodig. Daarom is mijn doel gewoon om gelukkig te blijven en op de dagen dat ik werk minimaal één keer te sporten.

2) Sport verantwoord
Wanneer je als goede voornemen hebt om te gaan sporten of meer te gaan sporten, denk dan wel na wat verantwoord is. Anders is de kans dat je een blessure oploopt heel groot. Wanneer je lang niet gesport hebt begin dan met minuutjes hardlopen en doe naast je hardlooptrainingen ook spierversterkende oefeningen.

3) Denk niet teveel na
Tsja, het is toch echt zo! Niet zeiken, gewoon doen! Ik ben namelijk heel goed in excuusjes bedenken, waarom ik niet hoef te sporten op de dag dat ik werk. Ik ben namelijk moe, de trein had vertraging, ik heb net gegeten, ik moet nog schoonmaken, ik moet m’n blog nog schrijven. Maar NEE. Het enige wat ik moet is niet zeiken. And so are you.

4) #JANUari challenge
Girls Love 2 Run komt zeer binnenkort met heel goed nieuws rondom je #JANUari challenge… Stay tuned

Dus lieve volgers van Girls Love 2 Run ik hoop dat jullie een hele fijne jaarwisseling hebben en dat we samen onze goede voornemens vol kunnen houden.

?

Bregje (& Francien)

Foto’s door Bregje zelf!

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Aangenaam kennis te maken trouwens. Mijn naam is Bregje en ik ben hardlooptrainster. Ik deel wekelijks mijn kennis omtrent hardlopen met jou. Je kunt me niet alleen hier op Girls Love 2 Run volgen, maar ook op mijn Instagram profiel. Waar ik je dagelijks voorzie van tips, tricks en video’s. 

Recent