Gym Class Hero

Na wat opstartproblemen met de website vanochtend staat er eindelijk weer een blogpost voor je online! Mijn excuses voor de delay.

Gisteren heb ik voor het eerst in tijden (lees: vier maanden) weer een sportschool van binnen gezien. In de winter kun je me er meerdere keren per week vinden, maar zodra het lente wordt sprint ik naar buiten toe. De hereniging met mijn favoriete hardloopband (waarop je TV kunt kijken) was geweldig en nog fijner de hardloopband had mij ook gemist. Ik loop graag 42 minuten op 11 km per uur met twee kleine drinkstops. De laatste twee á drie minuten ga ik voluit, zo hard als ik kan. Zeker als er dan ook nog een hele knappe jongen naast me staat. Ik vind namelijk zelf dat ik voor een meisje heel hard kan rennen op een hardloopband. Het moet er van een afstandje echt vreselijk debiel uitzien, but I don’t care.

Gisteren koos ik er ook voor om wat armspier oefeningen te doen, maar dat is niet echt mijn sterkste punt. Ik heb totaal geen kracht in mijn armen, nooit gehad ook. Dus als ik dan een gewicht van tien kilo in mijn handen gedrukt krijg, dan val ik zowat aan de grond. Maargoed ik wilde niet roemloos ten onder gaan ten overstaand van tien sportieve mannen/jongens. Toch moest ik na drie verwoede pogingen mijn meerdere erkennen, de slappe lach helpt op zo’n moment ook niet echt mee. Maar het moet er gewoon heel raar uit hebben gezien (zie onderstaande foto).

Of ik mee doe aan gym klasjes? NEE! Mijn motoriek is namelijk zo uitmuntend slecht, dat zelfs het verschil tussen links en rechts nog moeilijk te onderscheiden is. Doet het hele klasje een stapje naar links, dan heb ik als enige een stapje naar rechts gedaan. Wordt daar dan ook nog een kruislingse pas bij uitgevoerd dan ben ik de draad volledig kwijt. Laat mij maar gewoon lekker hardlopen.

Ben je net als ik ook een gym class hero op witte sokken of ben jij de queen of the gym? En wat doe jij het liefst in de the gym? 
 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent