Happn

Februari: de maand van de liefde. Heb jij de liefde van je leven / van dit moment al gevonden? Zo niet, kijk dan even onderstaand filmpje. En download vervolgens de app Happn.

We kunnen er kort over zijn bij GL2R. We rennen toch al, dus waarom niet onze workout combineren met matters of the heart? Klinkt ons als (serenade-) muziek in de oren.

happn-1

Happn is de interessantere, en voor hardloopsters bruikbaardere, opvolger van Tinder. Happn draait om een vergelijkbaar principe: je kan mensen die je interessant vindt ‘liken’, maar diegene ziet dat alleen als ze jou ook geliked hebben. Blauwtjes lopen kan dus niet, het enige resultaat is een inbox vol met potentiële lovers. Dat klinkt goed!

happn-app-2

 

Maar wat Happn bijzonder maakt is dat de app bijhoudt wie je allemaal tegenkomt. Tijdens je reis naar werk of universiteit, in de supermarkt, bij het uitgaan en natuurlijk bij het rennen. Kom je altijd die ene knapperd tegen tijdens je rondje door de stad, maar spreken jullie elkaar nooit aan? (Hallo, rood zweethoofd en compleet buiten adem – ik snap je.) Happn is dus de oplossing. Want bij thuiskomst kun je eens rustig kijken of hij/zij net zo leuk is als het in het voorbijgaan leek. En zo ja, liken die hap. Sleep je zo een date uit je workout.

Happn is te downloaden in de AppStore en de Google Play Store.

?

Anneloes

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent