Happy hair on the run

Je beste tientje ooit: droogshampoo

We run, we work out, we sweat… Niks tegen een beetje zweten, maar je haar wassen na een flinke work out is toch wel gewenst (en dan bedoel ik niet alleen voor jezelf). Sta je weer met je kop onder de douche: shampoo in je oog, klittenparade, natte handdoeken, druppels over je hele rug. Je hoort het al: mijn hair extensions wassen is niet bepaald mijn grootste hobby. Ik heb er het geduld gewoon niet voor. Totdat ik dankzij mijn editor Tesja droogshampoo ontdekte. Ik heb Tesja en de makers dan ook bedankt op mijn blote knieën voor deze uitvinding.

Voor degene die nog geen kennis hebben gemaakt met de uitvinding van de eeuw: droogshampoo is jouw one step wasbeurt in sprayvorm. De poederachtige substantie absorbeert vet en olie waardoor je een hoognodige wasbeurt nog een extra dagje kunt uitstellen. Ook fijn: je haar krijgt er extra volume van en wordt wat stugger. Mocht je voor een messy look gaan, dan creëer je met droogshampoo in een handomdraai het gewenste net-uit-bed-effect. Bijna elk shampoomerk heeft een eigen variant, maar John Frieda is by far mijn favoriet.

Welk merk droogshampoo is jouw favoriet?

?

Francien & Girls Love 2 Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook InstagramTwitter

Recent