#Crashtest: De Healthbox

Na allerhande beauty- en fashion boxes waar je een abonnement op kan nemen is er een nieuwe aan het rijtje toegevoegd: de Healthbox. Net op de markt in Nederland en bomvol met fit producten. Wat vonden wij ervan?

Helemaal Healthy

De naam zegt het al: de Healthbox is een doos vol met healthy spullen, die je elke maand gewoon thuisbezorgd krijgt. Healthbox wil je helpen om actiever en gezonder bezig te zijn. De inhoud wordt iedere maand rondom een bepaald thema uitgekozen. Zo was dat deze maand bijvoorbeeld Be Active.

IMG_2590

In hun boxen vind je dus bijvoorbeeld vitaminen en andere voedingssupplementen, maar ook allerlei handige producten voor in de keuken, boeken, cosmetica en snacks. Wij hebben de box nu twee maanden mogen proberen en het aanbod in de dozen is heel gevarieerd. Er zit dus altijd wel iets tussen wat je kan gebruiken.

The verdict

De doos is, juist omdat deze vrij no-nonsense is, mooi vormgegeven en verpakt. Het voelt elke maand als een doos kleine cadeautjes op je deurmat. Voor ons is het wel een beetje de vraag wat de doos precies toevoegt: heb je echt wat aan de spullen in de doos? Aan de ene kant vind ik het bijvoorbeeld niet zo nuttig dat er elke maand een andere natuurlijke (multi)vitamine in de doos zit. Ik ben trouw aan de multi die ik al langer gebruik, en voel er niet veel voor om maandelijks te gaan experimenteren met supplementen. Ook krijg je ook producten waarvan je echt zeker weet dat je ze niet gaat gebruiken (voor mij bijv. pepermunt-smaakstof of een maaltijdshake).

IMG_2593

Aan de andere kant kan ik me zeker wel voorstellen dat je de box nuttig vindt: je krijgt de kans om tegen een lage prijs iedere maand nieuwe merken en producten te leren kennen, die je anders misschien niet zou tegenkomen. Of die je in de winkel toch nét even niet zou aanschaffen. En met de spullen die je in een bepaalde maand niet gebruikt kun je altijd weer vriendinnen blij maken.

Luxe! 

Maar goed, gaat het bij de Healthbox echt om “nuttig”? Misschien niet. Eigenlijk is het vooral het idee dat je gevoelsmatig elke maand ‘gratis’ nieuwe producten thuis krijgt om uit te proberen (en gratis zijn de meeste producten wel, want met je maandelijkse abonnementskosten betaal je in feite alleen voor de vitaminen in de doos). En dat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar nieuwe hot items: deze worden gewoon (lekker luxe) voor je uitgezocht, mét uitleg!

IMG_2591

Give it a try

Zelf ook proberen? Check dan even de GL2R Facebook – we mogen vier dozen weggeven!

Voor € 24,95 incl. verzendkosten per maand heb je een abonnement op de Healthbox.

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

PS: Girls Love 2 Run wordt niet betaald voor deze post :)!

 

Recent