Here we go!

Ik ga de marathon van New York lopen. Goed, nu is het dus echt, want het staat er. Het is zover, al jaren roep ik dat dit toch wel mijn ultieme hardloopdroom is. Maar ja, van je dromen moet je uiteindelijk ook werkelijkheid maken he.

Ik ben echt een groot hardloop fan en ik loop ook al jaren. Afstanden als de 16 K van de Damloop vind ik gewoon leuk, maar dit is toch even iets anders. 42,2 K anders om precies te zijn. Waarschijnlijk toch een uur of 4 hobbelen. En toch, ben ik best enthousiast. Want ik kan me het gevoel van overwinning als ik over die finishlijn kom al bijna voorstellen. Daar kan ik volgens mij jaren op vooruit. En het is ook nog eens de ultieme reden om (voor het eerst!) New York te bezoeken!

Dus ik ben begonnen met trainen. Het trainingsschema is uitgedraaid, mijn hardloopvriend Francien is er klaar voor. Niks houdt me nog tegen. Denk ik;)

?
Fieke
Recent