Hey stomme muts!

Ik ben eigenlijk altijd goed gemutst. En dat kan twee kanten opgaan. Ik heb weinig keren slechte zin en in de winter draag ik het liefst ALTIJD een muts.

244871_d41b9dc5bfb9408c83f77699867f385f-1

En eigenlijk het liefst die van Goggleface. Waarom van dat merk dan? Omdat ze in alle geuren en kleuren van de regenboog komen. Zo kan ik elke dag een andere muts opzetten. Eentje die past bij mijn outfit. En laat ik nou ook nog eens op skivakantie zij as we speak… Je begrijpt dat ik en mijn mutsen een onafscheidelijke combi zijn deze week. I don’t need a man to make it happen. I just need a Goggleface muts to make it happen.

244871_b5be1307e7054070a371af93a0ecc7ea

De knappe kop (hier op rechts) achter dit te gekke merk? Peter-Jan aka PJ (, Leon en Pascal. Allen fanatieke skiërs en elk seizoen te vinden in de bergen. Kortom deze mensen weten waar ze het over hebben). De beste man maakt niet alleen fraaie mutsen, maar Joyce en ik zijn ook nog eens ontzettend fan van de snapbacks. Dat je het even weet. Deze te gekke vent is trouwens vervent skiër dus hij weet heus wel waar hij het over heeft als het gaat om het produceren van de perfecte muts. Nee, ik weet wat je denkt. ‘Dat ziet er niet verkeerd uit Francien. Zou je daar niet eens mee op zweetdate gaan?’ Ehm ja. Alleen skiet hij in een ander gebied dan ik. Dus nee. De beste boy is lekker ondernemend. Dat siert hem wel. Okay en nu ben ik uitgepraat over de fijnste muts van de wereld. Overigens is dit mijn onbetaalde mening.

Ik maak de komende week allemaal foto’s voor je waarop ik de mutsen natuurlijk in action aan je presenteer. Goed?!

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s door Monique Frencken

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent