#2 De 5 trending (Rio) hashtags of the day

Joyce en ik zagen een ontzettend leuke post voorbij op Man Repeller en dachten direct, dit moeten we ook met jou delen! Je bent vast wel bekend met de hashtag #OOTD (outfit of the day). Hiermee tonen dagelijks wereldwijd meisjes hun favoriete outfits van de dag. Maar naast outfits zijn er nog veel meer hastags te bedenken die iets aanduiden wat op die dag hot is. Bijvoorbeeld je favo nummer #MOTD (music of the day) of #DOTD (dance of the day). En omdat de aankomende vier weken geheel in het teken staan van de Olympische Spelen en er ontzettend veel nieuws wordt gepubliceerd rondom dit alles, geven wij je dagelijks een update aan de hand van de verschillende hashtags of the day!

1. #MOTD: music of the day gaat naar  naar Britney’s nieuwste release ‘Make Me’
Ja, ze leeft nog en hoe! Later dit jaar komt haar nieuwe album uit. En deze song zorgt ervoor dat ik heel nieuwsgierig ben naar de rest. Gesproken over ‘Make Me’, de perfecte song voor de slaapkamerworkout als je het mij vraagt. En aangezien je toch een aantal keer in de nacht achter je laptop moet kruipen om De Spelen live te bewonderen kun je dus af en toe ook dit nummertje aanzetten om een vluggertje te maken! Nietwaar?

[DigitalSpy]

Vuelta 2015 etappe 20: San Lorenzo de El Escorial-Cercedilla

2. #GOTD: game of the day is wielrennen
Klinkt suf. Is het ook, maar met zo’n grote succesvolle Nederlandse afvaardiging geloof ik toch dat ik voor de buis zit. Volgens nu.nl komen Tom Dumoulin, Bauke Mollema, Steven Kruijswijk en Wout Poels aan jou en mij voorbijgereden tussen 14.30 tot 21.15 uur!

[NU] [ANP]

Screen Shot 2016-08-05 at 2.58.56 PM

3. #AOTD: atlete of the day is de hotste boy uit de Nederlande equipe genaamd Niek Kimmann (BMX)
Niek, wil je met trouwen, ik bedoel op zweetdate?’ Ik krijg het er heet van als ik deze boy zie! Verdomme zeg. Heeft iemand zijn nummer? Niek speelt, net als Joyce trouwens, graag met de Braziliaanse vlag! Deze fly high boy komt op 17 augustus voor het eerst in actie! Laat dat nou net de dag zijn waarop wij in Rio aankomen… Als hij zich weet te kwalificeren zien we hem op 19 augustus terug in de finale! Niek, wij gaan voor je duimen! BMX valt trouwens onder de categorie wielrennen (*gniffel, gniffel).

[@NiekKimmann]

Screen Shot 2016-08-05 at 3.08.17 PM

4. #IOTD: instagramaccount of the day is gewonnen door @TeamNLInsta
Het afgelopen jaar werd dit account beurtelings gehost door een Nederlandse Olympiër. Hierdoor maakte ik kennis met een groot deel van de Nederlandse equipe. En voor iemand die zich voornamelijk toelegt op atletiek, was dit een eye-opener. Want ja, wie gaan er eigenlijk allemaal naar Rio namens Nederland? Je ziet het dus op het officiële @TeamNLInsta account. Volgen dus! Dichterbij kom je namelijk niet. (Tenzij je Francien Regelink of Joyce Bongers heet ; – )

[@TeamNLInsta]

5. #VOTD: video of the day gaat naar Heineken
Deze gadget wil je toch gewoon hebben? Ik ga hem hoogstpersoonlijk ophalen in het Holland Heineken House, zelfs als ik daarvoor mijn tieten (nog een) keer moet laten zien!

Heb je de aankomende weken dingen die passen bij de bovenstaande hashtags schroom dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen via Instagram, Snapchat en Facebook. Hoe meer input, hoe leuker! Nietwaar?

?

Riogelink de Joyceiro

Fotografie door Gaard van Vugt & Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent