I sneezed on the beat and the beat got sicker

Eigenlijk wilde ik een hooikoorts playlist maken, maar dat heeft geen zin. Iemand met hooikoorts kan namelijk het beste binnen blijven. Buiten hardlopen is namelijk vrij onaangenaam als ik de mensen (Lees: Joyce en zweetdate) MET hooikoorts mag geloven. En dan moet Joyce ook nog eens tot zondag wachten voordat ze weer naar buiten mag, want pas dan is er regen op komst. En daarmee verdwijnen meestal ook (tijdelijk) de pollen en al het andere wat haar aan het janken en jeuken (ik bedoel het goed hoor Joyce) maakt.

Of moet ik toch een playlist voor Joyce en jou maken? Die kunnen jij en Joyce dan binnen afspelen omdat het  eigenlijk best wel zielig is om de hele tijd binnen te moeten zitten met dit weer. Althans, het lijkt alsof Joyce de hele tijd uien aan het snijden is (janken, tranen met tuiten!), haar ogen zich verslikt hebben (opgezette ogen), aangevallen is door een horde muggen (bulten zo groot als een tiet tepel) en continue high is van de buitenlucht en daarom de hele tijd moeten niesen (aka snipverkouden is).

Ik wil eigenlijk schreeuwen ‘DEZE IS VOOR MIJN HOOIKOORTS HOEREN WERELDWIJD!’ maar dat is wel een beetje denigrerend misschien. Zo bedoel ik het natuurlijk niet. Maar wat is het vervelend voor jou en Joyce om op dit moment in het buitleven te zijn.

En dan nu de playlist… Achter elk nummer zit een gedachtegang, dus goed luisteren!

Het ga je goed. Ik denk aan je en aan Joyce.

?

Francien (& Joyce)

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Foto door Joyce Bongers

Recent