How To Wear Your Hair?

Hoe draag jij je haar tijdens het sporten? Ken je het haarprobleem tijdens het sporten, je elastiekje zakt uit, je knot blijft totaal niet zitten, je bent je elastiekje vergeten, of je elastiekje is niet gemaakt voor jouw bewegelijkheid. Als ik buiten ren vind ik het gruwelijk irritant als mijn haar constant in mijn gezicht zit of tegen mijn gezicht zit aangeplakt. En dan heb ik het nog niet eens over de windstoten of -richtingen die mijn haar geheel in de war brengen. Niet dat dat nou super erg is, want na een run duik je vaak toch meteen onder de douche. Rennen met mijn haren los vind ik al helemaal geen optie. Dan zie ik door mijn haren heen de weg niet meer. De vlecht heb ik ook al eens geprobeerd, maar daar raakt mijn haar nog meer van in de knoop. Dus heb ik gezocht naar oplossingen die mijn haren bij elkaar houden of uit mijn gezicht houden.

  • Allereerst: Het haarbandje. Ik heb er een van Nike met een rubber randje zodat hij niet uit je haar glijd. Ik liep hier vroeger heel veel mee, maar toch niet de ideale oplossing…
  • Dan heb je natuurlijk de pet. Super handig bij elk weertype! Houdt niet alleen je haar uit je ogen, maar ook zon, wind en regen. Eigenlijk ideaal dus, maar ik vind het gewoon niet zo lekker zitten.
  • Deze haarelastiekjes komen toch wel echt in de buurt ┬ávan de perfecte oplossing! Speciaal ontwikkeld door Zenner voor sporten, met een rubberlaagje wat ervoor zorgt dat het elastiekje goed op z’n plek blijft zitten.
  • En als je er dan ook nog echt leuk uit wil zien tijdens je run dan kun je gaan voor de festirunlook. Bloemetjes, veertjes, alles mag (het nadeel is dat het net even iets minder blijft zitten…)

P.S. IK WOU DAT IK EEN JONGEN WAS, DAN HAD IK DIT PROBLEEM NIET GEHAD!

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent