I can’t stand the Rain

Last van de rennersblues? De kou en regen zorgen ervoor dat het hardlopen er niet aantrekkelijker op wordt. Ook ik moet toegeven geen tot weinig zit te hebben… Ik bedoel ik kijk veel liever naar aflevering van Gossip Girl, dan dat ik de door regen en wind moet rennen.

De hele week heb ik binnen gezeten en smoesjes bedacht om niet te hoeven hardlopen. Met als gevolg dat ik dan toch weer net iets minder lekker in mijn velletje zit. Daarom heb ik voor het hardlopen aankomende week bewust tijd vrij gemaakt in mijn agenda. Hopefully a promise I CAN keep. Het wordt een drukke week, ivm allerlei werkverplichtingen, maar ik moet hoe dan ook sporten. Hoofd leeg maken en nieuwe idee├źn opdoen tijdens het hardlopen…

Hoe zit het met jullie? Lukt het jullie wel om door de wind en regen hard te lopen? Tips zijn van harte welkom…

?
Francien
Recent