I feel good tananananana

Sporten is in onze levens altijd belangrijk geweest. Al op mijn 4e stond ik op de tennisbaan en vanaf mijn 10e ben ik gaan hockeyen. Same story voor Francien, alleen was zij een turnende volleybalster. Toen tijd schaars begon te worden en onze ouderlijke huizen werden ingeruild voor kamers in Amsterdam & Utrecht werden de teamsporten ingeruild voor hardlopen en fitness. We delen onze eigen tijd in en hadden elkaar om gemotiveerd te blijven.

Fieke op de tennisbaan! (sorry voor de kwaliteit:))

Niet sporten is nooit een optie geweest. Het is de ultieme uitlaatklep! Maar waarom is sporten nou zo belangrijk? Natuurlijk is het goed voor je figuur en je gewicht. Maar, en dat is veel belangrijker dan gewicht, we voelen ons goed. Sporten is de manier om onze drukke levens te handelen, het helpt om jezelf te leren kennen, het zorgt voor doorzettingsvermogen en natuurlijk is het gezond.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat we, met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, moeten stoppen met focussen op de weegschaal. Gewicht is echt niet zo belangrijk, kijk vooral naar hoe je je voelt en of je lekker in je vel zit. Beweging en gezonde voeding zijn belangrijk, maar ga jezelf niets ontzeggen. Ga, in plaats daarvan, genieten van sporten. Zoek wat je leuk vindt, voor ons is dat rennen. Geniet van eten, ga op zoek naar echt lekkere gezonde recepten en verbied jezelf niets, maar dan ook echt niets.

Agree? Nog aanvullingen?

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. Wij doen mee met de bloggerscompetitie van Expedia waarbij we een bloggerstrip naar Berlijn kunnen winnen!

Klik HIER en je hebt onze eeuwige dank en liefde;)

 Zelf maak je ook kans op een reis naar keuze ter waarde van €750,-

Recent