#1 Newsflash

Dit mag dan een advertentie zijn, maar dit slaat alles. Dit is kracht. Dit is overtuigingskracht. Kritiek zet je op scherp, ook al is het nooit leuk om te horen of lezen. Jezelf bewijzen lijkt nodig te zijn.

Vaak vormt kritiek mijn drijfveer. Slap. Ik had 56 kilometer nodig om mezelf te bewijzen. Als ik dit zo zie, vraag ik me af aan wie ik me ook alweer moest bewijzen. That’s right, uiteindelijk aan niemand. Ik ben mijn eigen grootste tegenstander. Ik daag mezelf constant uit. Zij het in de vorm van uitersten, anders verlies ik mijn aandacht. Genoeg geschreven. Giselle laat hier zien hoe je kritiek letterlijk van je afslaat. Als je uitgaat van je eigen kracht, hoef je je nooit (meer) te bewijzen.

Hoe ga jij om met kritiek (na het zien van deze video)?

P.S. Ik kan geen genoeg krijgen van dit filmpje. Daardoor kwam ik terecht op de landingspage. Wedden dat je net als ik blijft kijken tot het eind? Zelfs het pauze knopje aandrukken is de moeite waard.

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent