In the mix: Part 2

Gisteren zagen jullie al hoe Fieke haar daily dresscode in de mix gooide met sportswear. Vandaag is het mijn beurt! We hadden deze blogpost al heel lang in ons hoofd zitten, omdat we echt beschikken over hele leuke sportkleding. Hoe cool zou het zijn om ook echt daadwerkelijk zo naar het werk te gaan, of te verschijnen op een feestje? Misschien moet ik het gewoon maar een keer doen. Iedereen weet opzich dat ik heel sportief ben.. Toch? Dan nog even over de uitgroei. Ik moet al tijden naar de kapper, maar elke keer geef ik dat bedrag liever uit aan kleding.

Wat je ziet? 5 outfits waarin een sportief detail verwerkt zit. Niet altijd even duidelijk, maar wel altijd aanwezig. Als je Girls Love 2 Run al even volgt zie je ongetwijfeld ook stukken terug waar we al in gerend hebben:

? Diner: Opvallende broek (Isabel Marant look-a-like), Nike sweater gecombineerd met de mooiste hakken ooit (not mine, helaas).
? Casual Friday: Dit is toch wel mijn favoriete outfit, simpel, sophisticated, zakelijke met een sportieve twist.
? Partytime: Perfect voor een avondje uit met vriendinnetjes. Classy doch sportief.
? Formal: Business meeting? Count me in!
? Out of the gym look: Voor als je net klaar bent met sporten en geen tijd/zin hebt om te douchen op de sportschool. Het roze Nike Jacket geeft een leuke twist aan je toch al sportieve outfit.

Heb jij sportkleding die je perfect kunt combineren met je dagelijkse outfits? Welke van de bovenstaande looks spreekt jou het meeste aan? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter


Recent