#9 GOD is a DJ – READY SET GO RUN

Voordat ik de nieuwste playlist van deze week met je deel, wil ik je eerst nog even bewust maken van het volgende.

Het is nu gewoon een kwestie van READY SET GO RUN! De zon laat zich namelijk steeds vaker zien. De zomer is aantocht. Dat gezegd hebbende, ik wil dat je je niet vergeet in te smeren tijdens je run! Waarom moet ik me dan insmeren tijdens mijn run Francien? Omdat veel buiten sporten (hardlopen dus ook) de kans op huidkanker verhoogt. Zo. Dat klinkt best wel grof, maar het is wel waar. Atleten (en dat ben jij ook) realiseren zich vaak niet dat zweten ervoor zorgt dat de huid minder goed UV-straling kan tegenhouden. Zo zorgt 15 minuten joggen gemiddeld voor een afname van 17% van de natuurlijke bescherming tegen UV-straling. Er is zelfs onderzoek bekend waarbij de bescherming 40% afgenomen was. De conclusie? Smeren, smeren en nog eens smeren. De beste zonnebrand voor ons hardloopsters? UV Sport Beschermende Mist Spray SPF 30 van Garnier (mijn onbetaalde mening).

Beachess_JoyceBongers-5-1

En terwijl je bruin bakt in de zon, zou ik graag willen dat je naar deze fijne nieuwe playlist luistert! Dit keer heb ik vooral een beroep gedaan op fijne uptempo beats, zodat je nog meer geniet van het zomerse (on)weer.

Loopse he!

?

Francien

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent