Inspired by others

Ben je niet gemotiveerd om te gaan rennen vandaag? Maar zegt je gevoel dat je wel moet gaan, ook al heb je geen zin? Dan is dit de remedie!

Vaak zie ik in mijn timeline foto’s voorbij komen van rennende ‘GIRLS’, zo ook gisteren. Eerst Esmée Noëlle (hoofdredactrice bij Ilovefashionnews.com) en daarna Annemerel (blogger @t Annemerel.com). Twee meiden die de vrieskou durfden te trotseren en dat ook nog even via Instagram lieten zien. Bikkels!

Dus ga opzoek naar inspirerende (rennende) power vrouwen die hun runs wereldkundig maken via Twitter, maar die daarnaast ook nog wat te leuks te vertellen hebben. ‘And get inspired by them!’ Of nog beter ‘become a running power girl yourself!’

Natuurlijk kon ik niet achterblijven! Dus ook ik trok mijn stoute (hardloop)schoenen aan. Hoe dat was? Koud? ‘Ja’. Voldaan? ‘Absoluut’. Blij dat ik toch ben gegaan? (volmondig) ‘JA!’

Durf jij het aan?

?
Francien

De foto’s zijn afkomstig van de hierbovengenoemde meiden en gemixt met 2 van mijn eigen shots. 

Recent