Francien's verlanglijstje Part II

Mijn digitale verlanglijstje heeft inmiddels de brievenbus gevonden van mijn Sinterklaas. Zul je altijd zien dat je bij het opstellen van je verlanglijst niets kunt bedenken, maar nadat deze allang en breed verzonden is met praktisch fijne cadeaus je pas tegenkomt wat je echt wilt. Heb ik weer. Shitzooi! En omdat ik er niets meer aan heb, deel ik de mijne maar met jou. Wellicht heb jij er iets aan. Ik vond het zelf maar lastig om de juiste cadeaus te vinden.

0. Adele 25
Ik voeg een dag na de publicatie van dit artikel een extra cadeau toe. Namelijk het album van Adele. Die moet je gewoon aankopen. Eerst ik baalde ik van het feit dat je haar album niet kunt streamen. Maar nu begrijp ik haar keuze. Ze heeft gekozen voor de traditionele mediums en ergens kan ik dat waarderen. Ik heb mijn eetgeld opgegeven van deze week om naar dit prachtalbum te kunnen luisteren. Daar heb ik tot nu toe nog geen moment spijt van gehad. Mijn maag knort nog niet, want mijn hart wordt gevuld met de prachtige teksten van Adele. Haar sleutel tot succes is niet alleen haar stem, maar het gevoel van herkenning in de teksten. Die ze kracht bij zet met het gevoel dat terug te horen is in haar stem. Ik ben verkocht. En ik hoop jij ook.

Je koopt haar album hier:
http://bit.ly/1X4fiUx (bol.com)
http://apple.co/1jcMuGD (iTunes)

Sinterklaaslijstje GL2R-2

1. Museumjaarkaart
Kijk zelf heb ik dus het voornemen om in 2016 musea te bezoeken. Iets wat ik tot nu toe eigenlijk nooit echt gedaan heb. Tenzij het een verplichting was. Daarom lijkt een Museumjaarkaart mijn een heel fijn cadeau. Misschien doe ik die mezelf wel cadeau als het me lukt om het boek af te schrijven. De aanschaf is prijzig, maar het je toegang is daarna tot musea is daarna zo goed als gratis. Dus waar wacht je nog op? Halen.

2. Abonnement op LINDA.Magazine
Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik een enorme LINDA fan ben. Het enige nummer wat me niet in boeit in de reeks LINDA is de fashion uitgave, maar LINDA, LINDA.MEIDEN, L’HOMO zijn absoluut mijn favoriet. Fieke kreeg ooit eens een LINDA abonnement cadeau. Dat vond ik echt zo goed bedacht cadeau. Je kunt kiezen uit verschillende soorten abbo’s. Kijk maar. Zelf zou ik voor het half jaar abbo zijn gegaan. Dat maakt het namelijk een leuk en betaalbaar cadeau om te geven en krijgen.

3. Boeken van Malcolm Gladwell
Ik weet niet hoe het komt, maar welk boek Malcolm Gladwell ook schrijft ik ben fan! Ik kwam ooit via Nike met hem in aanraking. Daar werd het boek David and Goliath uitgedeeld aan alle medewerkers. Ik las het boek in een dag uit. Dat is tot op de dag van vandaag mijn handboek in hoe ik om ga met mijn carrière. Een paar maanden geleden leende ik het boek Outliers dat gaat over waarom iemand wel of niet succesvol wordt. Helaas raakte ik het kwijt op reis. Sorry. Ik wil deze graag uitlezen, vandaar dat ik deze alsnog zelf aankoop.

Aan het einde van die loopbaan kreeg ik van een hele lieve manager ook nog The Dip in mijn handen gedrukt: A Little Book That Teaches You When To Quit (And When To Stick. Ik was in de veronderstelling dat dit van dezelfde schrijver afkomstig is, bij nader inzien is dat niet het geval. Oh well.

4. Philips stoomkoker
Ik heb geen magnetron thuis. Alhoewel ik heb er vorig jaar eentje gekregen, maar die staat nog steeds bij mijn ouders thuis. Oeps. Hij is namelijk te groot om mee te nemen in de trein. En telkens als ze langs willen komen dan besluit ik toch om naar de Achterhoek te reizen, zodat ik nog meer mensen kan zien. Toen Fieke nog in Amsterdam woonde maakt ze groente voor mij uit de stoomoven. Ik was direct verkocht. Alleen is mijn keuken er niet naar om een stoomoven in te laten bouwen… Jammer genoeg. Ik denk dat deze Philips Stoomkoker aardig dicht in de buurt komt.

5. Brabantia prullenbak
Ik heb ooit in één keer heel veel geld uitgegeven aan het inrichten van mijn huidige studio (ik hou van Loods 5) Ik kocht onder andere een steigerhouten tafel, zes stoelen, twee kasten, sierbankje (incl. sierhanddoeken) én Brabantia prullenbak. Die laatste dat is van dit alles de beste aankoop ooit geweest. Ik ga nu het grootste verkooppraatje ooit houden. Sorry daarvoor. Wegklikken kan nu nog. Deze prullenbak is fijn vanwege de hoogte en het soft touch systeem (waardoor de klep heel gemakkelijk open en dicht gaat). Met een garantie van tien jaar, zijn ze net als ik heel zeker van de kwaliteit van de aankoop. Echt oprecht dit de beste aankoop in mijn huis DIKKE VETTE PUNT.

Ik weet wat je denkt, waar blijven de sportieve cadeaus? Je bent ten slotte toch een sportblogger. Klopt helemaal. Deze cadeaus heb ik niet zelf gevraagd, want ik ze namelijk al, maar ik denk dat ze ook voor jou van toegevoegde waarde kunnen zijn. Dus bij deze.

6. Nike Dri-Fit Knit trainingsbralette
Ik kreeg deze bra laatst voor aanvang van het Yellow Claw Dance Event. Ik hou niet van dit soort sport BH’s vanwege de naar mijn mening te hoge neklijn. Althans dat dacht ik. Deze BH absorbeert namelijk het zweet dat op mijn borstkas (ja die heb ik als meisje ook) ligt. Het zorgde er toen in ieder geval voor dat ik koel bleef, ipv te heet of te koud. En als je het mij vraagt kan deze bra ook prima door als crop top. Okay ik heb er het lichaam niet voor, maar jij misschien wel. Dit geen running bra, maar eerder een gym proof bra.

7. Nike Performance Longsleeve
Vraag het aan Annemerel, Fieke en Healthyfans, maar de fijnste longsleeve voor hardloopster is toch wel die van Nike. Als Nike kenner, weet ik dat deze longsleeve jaar na jaar opnieuw wordt uitgebracht, waarbij de dri-fit technologie telkens wordt verbetert. Deze trui zorgt er net als de bovenstaande bra voor dat je lichaam koel blijft. Saillant detail de mouwen zijn extra lang en je kunt je duim door het daarvoor bestemde gat steken. Handig met het oog op het aankomende seizoen.

8. 9. adidas by Stella McCartney Tights (smoke pink/grey) (met 40% korting zie ik nu!!!)
Deze en deze tight. Ik wil er eigenlijk geen woorden aan vuilen maken. I love LOVE the prints! Nee maar echt. En serieus ze zijn nu gewoon 40% en 30% korting en daardoor dus heel betaalbaar en dat voor Stella Mc Cartney.

Zo dit was mijn verlanglijstje. Als je het niet erg vindt maak ik een begin aan mijn sinterklaasgedicht. Ik ben slecht in rijmen. Niet normaal, maar Mick’s rijmwoordenboek helpt me al jaren een handje. Ook als het geen Sinterklaas is. En weet je niet hoe je een woord precies schrijft? Maak dan gebruik van deze erkende website.

Zit er iets voor je tussen denk je?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Dit is wederom een uitvlucht post. Ik moet aan mijn boek schrijven. Een verlanglijst samenstellen was gemakkelijker in mijn hoofd. Oeps. Ik hoop dat je er iets aan hebt.

Recent