Joggingbroek, ik hou van je

Home is where the bra isn’t, las ik laatst. Of in het geval van een hardloopster: ultra strakke sport-bh uit, chill outfit aan! Ja, thuis loop ik het liefst rond in mijn leisure outfit.

Zacht en slobberig
Je kan je nog zo fierce voelen in een fantastische outfit met stilettos en compleet in de make-up, maar laten we eerlijk zijn: niets is zo heerlijk als aan het einde van de dag die strakke skinny en hoge hakken verwisselen voor iets rekbaars, zachts en slobberigs. Het liefst combineer ik dit met iets wat ik buitenshuis never nooit zou dragen, maar waar ik wel heel blij van word. Denk aan dat ene shirt dat je al sinds de brugklas hebt en eigenlijk echt niet meer kan, of die compleet verwassen trui.

Praise the sweatpants
Ik weet niet of het een goed idee is om dit wereldkundig te maken, maar mijn vriend en ik hebben er inmiddels een liedje over. Het ‘ik hou van leisure’ liedje. Geen grap. Het is ontstaan uit onze gezamenlijke undying love voor joggingbroeken en leggings (die laatste alleen voor mij, dat snap je). Laten we het een guilty pleasure outfit noemen, alleen voor intern gebruik. Terwijl ik dit stuk schrijf draag ik mijn hamburgersokken, ik bedoel maar.

Feestje op de bank
Het weer heeft de laatste tijd niet bepaald uitgepakt zoals je dat van juli zou hopen. Perfect weer dus om niet in je festival outfit buiten te staan, maar in je meest chille outfit binnen. Mij vind je op de bank met mijn favoriete sportdocu’s op Netflix. Geeft net even die extra voldoening na het trainen. Mijn outfit? Een joggingbroek met een groot mannenshirt. Inmiddels heb ik minstens vijf gekaapte t-shirts in mijn kast liggen…

De kleine lettertjes
Rest mij wel één disclaimer: onthou je dat die leisure outfits voor binnenshuis zijn, lieve hardloopster? Zo nu en dan brak in je joggingbroek naar de appie: prima. En die running tight als broek kan voor sommige outfits misschien nét. Maar toegegeven: in mijn kloffie, met gemillimeterd kapsel en zonder make-up heb ik erg veel weg van een jongetje van 12. De wereld is toch een stukje mooier als ik die outfit voor binnenshuis bewaar 😉

Wat is jouw favoriete leisure outfit?

?

Anneloes

Follow my blog with BloglovinFacebookInstagram & Twitter

Recent