Klaar met dit jaar!

Sorry. IK BEN GEWOON KLAAR MET DIT JAAR. Ik heb totaal geen inspiratie meer. Ik kan de terugblik lijstjes aanbreken, maar dat is oude koeien uit de sloot halen. Neemt niet weg dat ik dat alsnog doe, maar vandaag niet. Ik bedoel alles waarvoor ik nu heel hard werk is niet zichtbaar in het jaar 2015, maar pas in het jaar 2016 dat zich gelukkig over enkele dagen al aandient. En ik kan eerlijk gezegd niet wachten totdat het zover is.

Recyclen
Misschien verveel ik me wel gewoon zo ontzettend met hetgeen dat ik om me heen zie of zelf schrijf. Ik heb het idee dat ik alles wel zo’n beetje gezien en geschreven heb de afgelopen vier jaar. En posts recyclen tot ik erbij neerval is gewoon niet echt mijn ding. Sorry Jelmer, voor jou werkt het. Voor mij niet. Overigens is wel een nieuwe vorm van milieuvriendelijk werken. Jelmer verbruikt hierdoor minder stroom en dat komt het milieu weer ten goede.

Stoerdoenerij
Nee, ik ga niet stoppen met Girls Love 2 Run. Nooit niet. Ik heb er al minimaal 4.000 uur in geïnvesteerd. Ik heb nog zo’n 6.000 uur (lees: zes jaar) nodig om te pieken. Mark my words. Maar zoals ik al zei, alles waar ik mee bezig ben is met het oog op 2016. Iets met een gigantisch vet jaar dat in aantocht is. Waarbij ik heel veel projecten ga doen met grote merken. En waar ik de afgelopen vier jaar zelf de hoofdrol speelde tijdens het lopen van grote races en jij hoofdschuddend toekeek vanachter je digitale scherm draai ik in 2016 de rollen om. Jij loopt races all over the world en ik kijk toe vanaf de (digitale) zijlijn. Waarna jij mij mag vertellen hoe je dat hebt ervaren. Ik regel startbewijzen, waterproof mascara, vliegtickets en overnachtingen. Jij zorgt voor motivatie en kilometers in de benen. Goed?

Doen waar ik goed in ben
En ik ben dus echt klaar met dit jaar. Mijn hoofd is door de vier grote lopende projecten all over the place geweest. Tijd om het heft in eigen handen te nemen en te doen waar ik echt goed in ben. Blogposts schrijven, mensen aan elkaar linken en ideeën bedenken voor (sport)merken.

Fitte shit
Op 1 #JANUari beginnen we met de eerste grote internationale race die jij gaat lopen in plaats van ik. Okay, ik ben er zelf natuurlijk ook bij, maar dan wel om jou te ondersteunen als je dat goed vindt natuurlijk. En nee ik breng op 1 #JANUari geen fitplan uit, want jij bent namelijk allang fit dankzij #DOcember. Mocht je je toch willen beroepen op een dergelijk plan dan verwijs ik je door naar de fitgids van mijn vriendinnen van #FITGIRLCODE. Of Your 50 Days of Green Happiness, een perfect tijdsbestek om een transformatie door te maken, behapbaar en gemakkelijk te hanteren. En laten we vooral Personal Body Plan niet vergeten. De plek waar al mijn vrienden het afgelopen jaar aan de slag zijn gegaan. Of eigenlijk bij de mama van PBP, Changing Life aka Moeder Theresa Tom. Ik testte die laatste twee in het diepste geheim uit. Wat blijkt? De eerste twee weken ga ik goed. Daarna geef ik het op. Dat ligt dus niet aan de programma’s, want die zijn beide retegoed. Ik bedoel bij PBP staat er altijd iemand voor je klaar en voor mij helemaal. In de app wordt zelfs stapsgewijs uitgelegd hoe de oefeningen in elkaar steken aan de hand van de video’s. En toch was ik een complete idioot in de gym, die ene keer dat ik het uitprobeerde. Oefening baart kunst. I know, maar er is een reden dat ik hardloop, omdat ik in de gym gewoon niet uit de verf kom aan de kracht apperatuur.  Your 50 Days of Happiness vind ik persoonlijk heel fijn vanwege de complete boodschappenlijstjes, waarbij je voor de gehele week je inkopen doet. Tevens zijn de rescue sheets ook super handig. Ware het niet dat ik niet weet waar ik elke avond eet, geen oven/magnetron heb en niet het geld (met €50 per week of van te eten, reizen, winkelen en stappen) is dat nu nog niet haalbaar.

Aangekomen? Waar?!
Ik kan dan ook vol trots zeggen dat ik als enige uit de gehele online health scene ben aangekomen dit jaar. En het jaar daarvoor trouwens ook. Dat is ook een prestatie nietwaar? BTW, dit is mijn onbetaalde mening. Aangezien ik met recht vind dat bovenstaande programma’s het verdienen om door jou uitgeprobeerd te worden. Ik hoop alleen niet dat je eindigt zoals ik. Een tevreden mens, die graag in zeven sloten tegelijk loopt. Terwijl ik dondersgoed weet dat ik me moet behouden tot een project at a time.

Ik heb geen idee waar deze lap tekst vandaan is gekomen, zeker gezien het brede scala aan uitlopende onderwerpen. Moraal van het verhaal; 2016 WAAR BLIJF JE?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto Joyce Bongers 

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.P.S. Doe jij al mee met #DOcember? Slinger je hardloopmotor aan! SMASH die 70 kilometer in #DOcember.

Recent