Knappe Annemerel,

Knappe Annemerel,

Als ware Dokter Love heb ik een grondige analyse gemaakt van jouw dagelijkse leven. Je schrijft (veel & vaak), bent (altijd & overal) online en je reist (vaak & ver). Je kijkt series, kookt niet vaak (net als ik) en tussen de regels door lees ik eigenlijk dat je best vaak alleen bent.  Mijn diagnose? Jouw leven is eigenlijk best een beetje saai (sorry). Maar don’t worry, wie op mijn spreekuur komt, gaat niet met lege handen naar huis. Onderstaande adviezen zijn voor iedereen verkrijgbaar bij de apotheek (zonder recept).

Scenario #1 – Instagram love affair
Who said dating profile? Je hebt al een Instagram account met daarop prachtige foto’s van jezelf. Ok, nu moet hij jou nog vinden, maar jij kunt natuurlijk ook op zoek naar hem. Als je zoekt op de hashtags #blueeyes #blonde #sportiveboy hou je een prachtige selectie boys over die, wereldwijd, aan jouw criteria voldoen. Maakt het zoeken toch weer net iets gemakkelijker.

Scenario #2 – OMG I just fell
Tijdens je run door de duinen krijg je opeens de perfecte boy in het vizier. Net als jullie elkaar passeren kom jij met een dramatische snoekduik ten val. Je weet wel, zo eentje waarbij je keihard op de grond terecht komt (pas wel op dat je niet op je gezicht valt: zand in je ogen en een bloedneus zijn niet erg goed voor een eerste indruk). Charmant als hij is, pakt hij je op, klopt het zand van je outfit en zet je weer op je prachtige beentjes. Om hem te bedanken kun je uiteraard niet anders dan hem een kopje warme chocolademelk aan te bieden in het dichtsbijzijnde strandpaviljoen (zo gaat het immers ook in de film). Je wisselt nummers uit en van het één komt het ander. Trust me.

Scenario #3 – Schepnet mee op persreis
Aangezien je heel veel persreisjes maakt en dan in het gezelschap bent van een aantal knappe journalisten, lijkt me dat de uitgelezen kans om een lekker hapje aan de haak te slaan. Al voor de kennismaking weet je dat je twee dingen gemeen hebt: schrijven en reizen. Nu alleen die blauwe ogen, blond haar en een tikje sportief nog.

Ik zet al mijn geld op optie 2. Overigens zit ik zelf ook nog met een probleem: ik denk dat ik HEM gevonden heb. Hij mij alleen (nog) niet. Marco B. vertelde me ooit het volgende. ‘Volg wat je doet als het licht van de maan! Zoek me in alles dan kom je me tegen! Fluister mijn naam…en ik kom eraan!’ Nou beste Annemerel: ik kan fluisteren wat ik wil, maar de jongeman in kwestie lijkt wel was in zn oren te hebben. Ook al ben ik zelf bijna dagelijks tussen de velden en op de wegen te vinden. Hoeveel kilometers moet ik nog maken voordat hij me ziet staan?

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

Recent