Knappe Annemerel,

Knappe Annemerel,

Ik ben er klaar mee. Nee echt.

Ik heb je ‘goedbedoelde’ advies opgevolgd. Ik heb hem verteld dat ik op hem val. Dat ik G*DVERDOMME tegen hem ben aangelopen. Zijn antwoord. GEEN. En dat is ook een antwoord.

Ik stuur hem daarom vandaag nog een glitterbom.

Ik heb me tevens direct aangesloten op InnerCircle. Moet ik jou daar ook voor uitnodigen? Daar schijnt heel bekend en onbekend mannelijk Nederland actief te zijn. Nou vanaf 26-02 hadden ze er een member bij! En btw er zit ook heel veel (top)sporters, (wannabe) hardlopers en profvoetballers op.

Let wel op dat je voor deze service alleen uitgenodigd kunt worden door een vriend of vriendin die er al actief is. Daarom heet het ook InnerCircle. Daarnaast moet je betalen (of twee vriendinnen moeten je uitnodigen om definitief toe te treden tot de InnerCirlcle.

IMG_3167

Het heeft iets weg van LinkedIn. Je kunt zien wie jouw profiel heeft bekeken. Je kunt knipogen. Je kunt liken. Je kunt chatten. Je kunt er bijna alles zien en doen. Heel interssant én verslavend. Ik nam mijn telefoon zelfs mee naar de WC, omdat ik er niets van wilde missen.

Trouwens de openingszinnen zijn er ook niet mis. Voorbeeldconversatie.

Hij ‘Wat heb je weinig foto’s.. Ik wil wel meer zien van Francien!’ Ik: ‘Stap je altijd op oudere vrouwen af?’ Hij is 24. Ik 28, ook al zegt mijn profiel 29 (en kan ik dat NIET aanpassen). Toen was het gesprek direct over. #wijsneus

Ann, ik loop op deze manier vast wel tegen iets aan, waar ik iets mee kan. Als is het een eenmalige slaapkamer workout of een duurloop (lees: relatie). Wat in ieder geval voorop staat is dat ik net als jij eens flink de bloemetjes buiten ga zetten en dat mag ook wel in de maand van de ‘mooiweerloopster.’

Trouwens volgende week even samen een rondje Vondel doen en dan daar met onze InnerCircle app kijken welke prooien er in de buurt lopen? Dan kunnen we ze direct in live action zien ipv een profielfoto. Moeten we trouwens wel op een zonnige dag doen. Dan zijn er veel meer potentiële ‘mooiweerloopers’ te vinden.

Deal?

?

Francien & GirlsLove2Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook InstagramTwitter

P.S. Bijna iedere jongeman op dit medium is manager, cheerleader of schrijver.

Recent