Koos Inspiratieloos

Soms kun je in desperate need zijn om inspiratie op te doen. Vandaag heb ik zo’n dag waarop ik niet de juiste inspiratie kan vinden. Wel beschik ik vandaag over een never ending to-do list. Dus veel tijd heb ik niet. Ik heb menig website, blog en moodboard afgezocht opzoek naar inspiratie voor deze blogpost. Helaas vond ik niet wat ik zocht. Wat zocht ik dan? Ja, dat is een goede vraag. Geen idee! Best frustrerend een uur zoeken zonder enige uitkomst.

Toch besluit ik om mijn favoriete inspiratiebronnen met je te delen. Wellicht trekken je er vandaag wel de nodige inspiratie vandaan.

Instagram

Wisten je dat ik een enorme fan ben van Instagram? Een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Het is simpel doch overzichtelijk. En als je zoekt op bepaalde zoektermen beland op de meest onverwachte foto’s en plekken. BTW volg je ons al op Instagram? Als je iets leuks met ons willen delen dan kun je dat doen aan de hand van een @-mention (@girlslove2run) of via de hashtag #gl2r. We vinden het namelijk reuze interessant om te zien wat je allemaal doet aan sporten, shoppen en niets doen.

Pinterest

Als Google of Flickr me niet helpt bij het vinden van de juiste images log ik direct in op mijn Pinterest account. Pinterest is je online prikbord. Bijna alle leuke of handige images (mits voorzien van een copyright) die ik op het interwebs tegenkom pin/prik ik op één van mijn prikborden. Binnen Pinterest zelf tref ik ook de meest geweldige plaatjes aan die ik dan weer repin op één van mijn eigen prikborden. Als je al een Pinterest account hebt kun je daar het GirlsLove2Run prikbord volgen.

We Heart It

Ken je We Heart It al (alle blogsters onder ons vast wel)? Dit is eigenlijk een soortgelijk iets als Google images of Flickr, maar dan wel afgericht op meisjes/girls/women’s. Je kunt er de mooiste plaatjes vinden, maar je kunt er zelf ook mooie foto’s en visuals opzetten. Als ik niet oplet kan ik er zo uren op blijven hangen! Sinds kort is er ook een We Heart It app (gratis te downloaden in de App Store).

Waar haal jij je inspiratie vandaan? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent