Last-minute 6 kerstcadeau tips

JUP. Het is weer zo ver. Bijna kerst en ik heb nog steeds geen kerstcadeaus gekocht! Ieder jaar is het weer hetzelfde (kerst)liedje. In een veel te drukke stad, veel te gestrest, een cadeautje kopen. Dan wordt het vaak genoegen nemen met een net-niet-cadeautje, omdat je niet met lege handen aan kunt komen. Hieronder mijn last-minute kerstcadeautips (onder de 20 euro) zodat jij toch nog met een leuk en betaalbaar cadeau aan komt en niet de drukte in hoeft! Extra leuk, je kunt een aantal van deze cadeaus ook nog zelf winnen door mee te doen aan de Running Technique X Girlslove2Run Kerstactie!

modern-gift-wrapping_071215_07

1. Abonnement op de Runner’s World
Oke confession of the day: Dit cadeau staat ook op mijn kerstlijstje. Je zou denken, maar jij hebt toch allang een abonnement op de Runner’s World? Nou nee… als student had ik hier namelijk geen geld voor en leende ik hem iedere maand van mijn schoonvader. Tijd dus dat hij ook maandelijks op mijn deurmat valt. En dit cadeau is ook super leuk om te geven. Maandelijks lees je hier alles in op het gebied van hardlopen. Ook leuk als last-minute cadeau, want je kan het gewoon online bestellen!

2. Runner’s World Receptenboek
In Runner’s World Hardlooprecepten vind je 150 recepten boordevol brandstof die je in maximaal 30 minuten op tafel zet. Of het nou vis, vlees of vegetarisch is, Runner’s World Hardlooprecepten heeft voor ieder wat wils.

3. Dafne
Nee helaas, Dafne zelf kan je natuurlijk niet onder de kerstboom leggen voor minder dan 20 euro, maar het boek over dé sportvrouw van 2015 mag natuurlijk niet onder de kerstboom ontbreken. Dit boek beschrijft het verhaal van een vrouw die maar een doel heeft: Altijd de beste zijn. Je leest alles over haar atletiek carrière, van het begin tot aan de Olympische Spelen van Rio. Een inspirerend verhaal.

modern-gift-wrapping_071215_06

4. Nike Elite Cushioned No Show
In dit last-minute lijstje mogen zeker niet mijn lievelingssokken ontbreken. Ik geef ze dan ook graag aan cadeau aan hardloopvrienden of mensen die ik wil dwingen tot hardlopen. Ook dit jaar liggen ze weer onder de kerstboom (En ik verklap lekker nog niet voor wie;).

5. Balansegel
Oke. Iedereen weet het inmiddels. Ik ben fan van de balansegel. Dit is namelijk een uitstekende manier om je balans te trainen en blessures te voorkomen. Wat veel mensen niet weten is dat je dit cadeau al voor een tientje in huis hebt en gewoon kan bestellen via bol.com. Een fantastisch idee voor onder de kerstboom dus.

6. Resistance band
Een resistance band is belangrijk zijn bij het ontwikkelen van je spieren. Je kunt ze bijvoorbeeld heel goed gebruiken om je voeten sterker te maken, maar dat niet alleen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een leuk cadeautje voor onder de kerstboom dus.

Zo op deze manier hoef jij dus niet gestrest de kerstdrukte in, maar kun jij gewoon thuis op de bank deze fantastische last-minute kerstcadeaus bestellen!

Ik wens jullie hele fijne en liefdevolle dagen. Ik hoop dat jullie genieten van alle kerstcadeaus, maar vooral van elkaar (en hopelijk van je kerstloopje;)).

?

Bregje (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Aangenaam kennis te maken trouwens. Mijn naam is Bregje en ik ben hardlooptrainster. Ik deel wekelijks mijn kennis omtrent hardlopen met jou. Je kunt me niet alleen hier op Girls Love 2 Run volgen, maar ook op mijn Instagram profiel. Waar ik je dagelijks voorzie van tips, tricks en video’s. 

Recent