Let it snow, let it snow!

We zouden je natuurlijk tips kunnen geven over binnen blijven, maar dat doen we wel een andere keer! Want we hebben een challenge te volbrengen samen met jou. We moeten maar liefst (minimaal) 70 kilometer maken deze maand. Of we al goed opweg zijn? Nou eigenlijk liggen we een beetje achter op jou. Ook al hollen we van afspraak naar afspraak, van rennen is het deze week nog niet echt gekomen. Behalve gisteren, we renden twee hele kilometers door de binnenstad van Amsterdam.

Toen Francien vanochtend wakker werd om 09:45 uur stond er een berichtje van ene Fieke op haar scherm. Rennen? Tja, de eerste vijf minuten bleef het stil aan Francien’s kant. Rennen? Ja rennen! Maar het heeft vannacht toch -17 gevroren? Oké… Natuurlijk gaan we rennen! Misschien heeft Fieke nog wel een slee. Dan kan Fieke mooi rennen terwijl ze de slee voort trekt en Francien kan dan rustig genieten van het prachtige winterdecor.

Waar gaan we eigenlijk rennen? We kiezen voor het Vondelpark, omdat we het gevoel hebben dat we niet de enige rensters zijn die de kou trotseren. We kunnen maar beter met gelijkgestelden de kou verslaan. Wij gaan rond 12:45uur rennen in het Vondelpark. Als je dit leest en je bent ook in de buurt, dan mag je best aansluiten hoor. Je weet inmiddels hoe we eruit zien (als het goed is).

Ga je dit weekend ook rennen om vervolgens op de bank neer te ploffen met een dekentje  en een heerlijk kopje thee? 

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. Wij doen mee met de bloggerscompetitie van Expedia waarbij we een bloggerstrip naar Berlijn kunnen winnen!

Klik HIER en je hebt onze eeuwige dank en liefde;)

 Zelf maak je ook kans op een reis naar keuze ter waarde van €750,-

Recent