Lieve Damloopster, klaar voor de start?

Lieve Damloopster,

Voor goed advies is het nu te laat. Trainen heeft nu ook geen zin meer. De Dam tot Damloop is hier en het enige wat ik nog wil doen, is jou een hart onder de riem steken.

Als het goed is heb je je eerste stretch al achter de rug. Je wekker liep af en na een flinke kaak-stretch, oog-flex en gaap-reflex spring jij je bed uit. Je winnaarsoutfit lacht je bemoedigend toe en ook je breakfast for champions heeft maar een doel: jou de race van je dromen te laten lopen. 

Terwijl je op de wc ook je stoelgang race ready maakt, zie je alle feestjes die je gister aan je voorbij hebt laten gaan voorbij komen. Maak je niet druk: volgend weekend ben jij weer van de partij maar vandaag ga jij iets doen dat meer waard is dan een kater en denderende koppijn: jij gaat de wereld laten zien waar je de afgelopen maanden zo hard voor gewerkt hebt.

Ben je je zenuwen nog de baas als je straks de deur uit stapt? Als je met mij mee reist met de trein dan zorg ik voor genoeg afleiding en anders kun je altijd nog een meditatiesessie doen onderweg. Maak je geen zorgen om die startvakkriebels, deze adrenaline-boost geeft jou straks de vleugels om deze topprestatie te leveren.  

Vergeet jezelf straks niet te belonen. Al is het met een reep chocolade, extra lang onder de douche, een lekker recept van Voedzooi of languit op de bank. Maar zo ver is het nog lang niet, eerst moet jij die finish nog over.  Of je nou buiten adem bent, 18 blaren op je rechtervoet hebt of je vloekend tegen jezelf zegt dat je dit nooit meer doet: in gedachten ben ik bij je en ik ben rete trots op je. Go get ‘em tiger!

P.S. laat je me weten hoe het ging?

?

Francien,  Tesja, Anneloes

Foto gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent