LIFE’S A MARATHON

Look good running it.

Clinique komt met een speciale make-up/skin care lijn – CliniqueFIT – die jouw actieve levensstijl met gemak kan bijhouden.


Put it to the test!

Eerst zien. Dan geloven? Dat snappen wij wel. Daarom hebben wij de crème de la crème van de Nederlandse sportwereld gevraagd om dit samen met jou uit te testen! De aankomende week introduceren we elke dag een atlete van wereldformaat die met jou de challenge aangaat.

Crème de la crème
Laat je inspireren door niemand minder dan hockeyster Maria Verschoor, wielrenster Puck Moonen, meerkampster Nadine Visser en turnster Lieke Wevers – volg je ze al? – en laat zien hoe sportief je bent in diezelfde week met de hashtag #jointheFITteam. Daarmee plaats je jezelf in hét sportiefste team van Nederland en wie weet ben jij dan aanwezig bij één van de exclusieve lanceringsfeesten in samenwerking met de Bijenkorf.

#jointheFITteam
Meedoen aan de challenge? Deel dan jouw workout (fietsen, zwemmen, lopen, turnen, hockeyen kortom elke workout telt!) via Instagram aan de hand van een foto, video of Boomerang met #jointheFITteam.

Wat valt er te winnen??
Je maakt kans op een complete set (ter waarde van € 194,00), we geven er meerdere weg! Meedoen kan tot zondag 15 april. De winnaars krijgen op 16 april per Direct Message op Instagram persoonlijk bericht.

Houd ons blog en de girls in de gaten voor de nodige inspiratie!

Recent