Lil' Kleine's BF

De postbode en ik waren tot voor kort BF’s. We zagen elkaar één keer per twee weken en dat was meer dan genoeg. Sindskort zien we elkaar dagelijks. Wat blijkt? In de praktijk werkt dat dus niet voor ons. De spanning tussen ons is hierdoor zo goed als weg.

Tech_GL2R (2)

We kunnen niet met, maar ook zeker niet zonder elkaar. Ik heb toch echt zijn pakketjes nodig om er super-crazy-vet-cool-gaaf uit te blijven zien. En hij heeft een ontvangster nodig.

Wat zit er dan veelal in die pakketjes? KLEDING. Daarom laat ik je de komende tijd weer iets meer outfit posts zien. Kan ik daarna de kleding weer netjes retourneren via diezelfde postbode, ik kan het namelijk niet meer kwijt in mijn huis.

Tech_GL2R (1)

Te beginnen met mijn nieuwste Nike Tech aanwinsten. Een bodywarmer waar je het heet van krijgt (logisch). En mijn nieuwste post-workout broek. Ik droeg het pak gisteren als een geheel, waardoor ik prima verder kan als de side kick van mijn goede vriend Lil’ Kleine.

Van vind je van mijn (New Wave) look?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent