LINDA.TV vs FRANCIEN.TV

Als je me kent, dan weet je dat ik een ambitie heb. Ik wil namelijk uitgroeien tot de LINDA. van het hardlopen. Dromen mag, toch? Via het hardlopen kan ik namelijk mijn eigen liefde, leed en zweet delen, maar ook dat van anderen. Dus toen ik vorige week werd uitgenodigd om bij de lancering van LINDA.TV aanwezig te zijn voelde ik me vereerd. Linda is met recht al jaren mijn grote voorbeeld. Ik vroeg, net als bij Dafne, om een pers accreditatie en dat bracht me op een nieuw punt in mijn carrière. Samen met mijn fotografe mocht ik tussen de Edwin Smulders’ van Nederland staan. Dus met mijn neus vooraan de zwarte loper. We kwamen naast Linda ook voor Arie. Helaas moest hij verstek laten gaan. Kan gebeuren. We wisten Kay Nambiar te strikken, hij mocht eerste de Girls Love 2 Run snapback in ontvangst nemen. Stay tuned! Powervrouw Rosanna Kluivert was van dichtbij nog knapper dan op Instagram.

LINDA.TV - GL2R (1)

LINDA.TV - GL2R (5)

LINDA.TV - GL2R (6)

LINDA.TV - GL2R (7)

LINDA.TV - GL2R (8)

LINDA.TV - GL2R (9)

LINDA.TV - GL2R (12)

LINDA.TV - GL2R (2)

LINDA.TV - GL2R (3)

LINDA.TV - GL2R (4)

Nadat iedereen binnen was, mocht ik Linda van dichtbij aanschouwen. Terwijl zij LINDA.TV lanceerde. “Een betaalde video app die abonnees voor 3,50 euro per maand een selectie tv-fragmenten, YouTube-filmpjes en eigen videoproducties biedt”, zegt Jildou van der Bijl, die samen met De Mol hoofdredacteur is van het videokanaal en magazine LINDA. “Denk aan vlogs van Halina Reijn, miniprogrammaatjes als Zweten met Arie (WE LIKE) en een stylingrubriek.” (Bron: AD)

LINDA.TV - GL2R (10)

LINDA.TV - GL2R (14)

LINDA.TV - GL2R (11)

LINDA.TV - GL2R (13)

LINDA.TV - GL2R (15)

Ik ben fan! Ik kreeg gelijk een jaar-abbo in mijn handen gedrukt! Altijd fijn zulke cadeautjes. Ik heb er zelfs één extra gekregen. En die geef ik natuurlijk met liefde aan jou. Laat me in de comments even weten waarom jij dat jaar-abbo wel kunt gebruiken.

LINDA.TV - GL2R (16)

Stiekem hoop ik in de nabije toekomst te mogen shinen op dit prachtige platform. Linda, als je dit leest: Arie B. heeft mijn nummer. BEL ME!

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto’s Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent