Listen up girl

Muziek maakt je sneller. Dat heeft Spotify ook ontdekt trouwens. En omdat het je sneller maakt heb ik mijn favoriete songs voor je geselecteerd. Kies je genre en gaan met die banaan.

R&B kinda girl?
Heb jij het nieuwe album van Ciara al geluisterd? Niet? Waar wacht je nog op? Mijn favoriete songs op haar album? I Bet en Jackie (dit is tevens mijn bijnaam). Dance Like We’re Making Love kun je prima opzetten als je kilometers gaat maken in de slaapkamer. #justsaying

Ibiza kinda girl?
Dus van jou mag het wel iets meer uptempo? Okay wat jij wil. KrisKross (je weet wel die gasten die veel te gekke feestjes organiseren in Amsterdam en omstreken) hebben een supervette track uitgebracht. Op dit nummer ga je gegarandeerd harder lopen. Wil je nou nog meer van dit leuks (lees: genre) horen dan kun je op  iTunes ook gewoon even Spinning Records Ibiza Top 50 2015 aanschaffen. Daar kun je best een marathon mee uitlopen.

Je krijgt een bonustrack van me; Gold van Kiiara (alleen te beluisteren op SoundCloud en 22tracks). Best een fijn nummer als de zon ondergaat en jij nog met je blote voetjes op het strand staat met je vriendinnetjes.

Boyband kinda girl?
Okay ik geef het toe, ik heb dus een dikke vette crush op de jongetjes van B-Brave. Het nieuwe album vind ik een heerlijke meezinger. Een fijne afleiding tijdens het hardlopen. Mijn favoriete song is Verleiden. Ja, ik snap dat je je schaamt, maar dat is echt nergens voor nodig.

Heb jij nog een powersong voor me die ik MOET beluisteren tijdens het hardlopen?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent