Listen up!

Daar ben ik weer!
Ik heb je twee weken geleden al laten zien dat de luisterboek app Storytel mijn bestaan als hardloopster een heel stuk aangenamer heeft gemaakt. Dat jullie er zo massaal gebruik van wilden maken dat was voor mij ook een hele verrassing! De (knappe) mannen achter Storytel waren ook aangenaam verrast toen zij de click rate (het aantal klikken op de doorlink naar de website van Storytel) onder ogen kregen. Leuk als ik ben, gaf ik aan dat ik denk dat er nog veel meer potentie zit om sporters bekend te maken met deze app. Degenen die de app nu al hebben, heten in de marketingwereld innovators (trendsetters) en early adopters (voorlopers). De great majority (dus het overgrote deel) gaat pas over tot het verkrijgen van deze app nadat ze bij anderen (innovators en early adopters) hebben gezien hoe het werkt. Jij behoort dus tot die eerste groep samen met mij. Vind je dat niet leuk?

Storytel blogpost 2 GL2R (3)

Sinterklaascadeau?
Nu wordt het tijd om de rest van de wereld kennis te laten maken met de Storytel app, omdat ik oprecht vind dat het een app van toegevoegde waarde is voor heel (hardlopend) Nederland. Daarom heb ik jouw hulp nodig. Heb je erover nagedacht dat een Storytel abbo van drie maanden bijvoorbeeld een heel prima (last-minute) Sinterklaas cadeau vormt voor:

Storytel blogpost 2 GL2R (4)
Je sportieve boy- of girlfriend

Je lieve moeder, die graag ‘leest’

Je oma, die helaas niet altijd meer in staat is om een boek uit de bieb te halen

Je zoontje of dochtertje die je normaal gesproken voorleest

Francien die op reis is

Francien die een marathon loopt

Francien die op het strand ligt

Kortom genoeg mogelijkheden om de Storytel app cadeau te geven aan een loved one, of jezelf natuurlijk.

Voor wie nog niet weet wat het precies inhoudt geef ik nog even een korte uitleg.

Storytel blogpost 2 GL2R (3)

Storytel
Je kunt Storytel vergelijken met Spotify en Netflix. Alleen luister je via Storytel (iOs, Android) niet naar muziek, kijk je geen films en series, maar luister je dus naar de nieuwste Nederlands- en Engelstalige audio boeken. Ook hier wordt gebruik gemaakt van een abbo, waarvoor je €9.99 per maand betaalt. Ik weet wat je denkt, dat is best veel pieken. Serieus?! Ik ben dat bedrag al kwijt als ik één boek koop. Met Stortytel heb ik onbeperkt toegang tot de nieuwste boeken. Waardoor ik per maand wel acht tot twaalf boeken verslind.

Storytel blogpost 2 GL2R (2)

Hoe werkt het ook alweer?
Je download de app in de App Store / Play Store / Windows Store natuurlijk. Meldt je aan (en luister de eerste 30 dagen gratis, heb ik voor je geregeld). In jouw geval met je contactgegevens en je bankpas. Goed om te weten is dat je je abbo te allen tijde direct kunt opzeggen (zonder verplichtingen). Als je het abonnement hebt afgesloten kun je meteen in de app naar een boek zoeken. Je kunt kiezen uit meer dan 10.000 titels! Komt er een nieuw boek uit, dan kan ik je met een gerust hart vertellen dat het boek ook te vinden is in Storytel. Heb je geen idee, welk boek je wilt lezen? No worries. Ook daar is aan gedacht. Er zijn namelijk voorkeurwindows gemaakt waarin je populaire boeken ziet staan, of boeken die aansluiten op jouw voorgaande zoekopdrachten. Je kunt het boek daarna offline binnentrekken als je op Wi-Fi zit. Het fijne is ook dat de app dit aangeeft als voorkeur. Het boek op 3G of 4G binnenhalen kan ietwat vervelend uitvallen voor je internetbundel, right? Je kunt namelijk tot vijf boeken offline bewaren. Heb je er eentje uit? Dan trek je die toch gewoon weer naar online, zodat je een ander boek offline kunt trekken. De app gebruikt niet bijzonder veel batterij, waardoor je lange(re) tijd kunt genieten van je boek. En zoals ik daarnet al zei, ik kan er dus superfijn door slapen.

Storytel blogpost 2 GL2R (6)

Dan nog even mijn eigen ervaringen so far. Ik heb afgelopen week Toen Ik Je Zag, voorgelezen door Isa Hoes, afgeluisterd. Waarin ze haar liefdevolle leven met Antonie Kamerling omschrijft. Het boek heeft me telkens vergezeld tijdens het lopen. Ik bewaarde het boek zelfs voor die momenten. Omdat mijn runs er als vanzelf door lijken te gaan. Nu ben ik bezig aan mijn tweede luisterboek, After You van Jojo Moyes. Een vervolg op het ultra succesvolle Me Before You boek. Dat gaat over het leven na de dood van haar vriend (over die dood zelf gaat het in eerste deel). Het is ontzettend fijn om voorgelezen te worden. Ik lijk nog meer dan wanneer ik zelf een boek lees onderdeel van het verhaal.

In Curacao luister ik momenteel naar Je Bent Geweldig van Jill Mansell. Dit keer gaat over Hallie die niet lang meer te leven heeft, maar verliefd is geworden op de perfecte man waarmee ze nooit zal kunnen zijn. Ik ben nu al benieuwd naar de ontknoping van dit verhaal. Maar goed dat ga ik donderdag horen als ik naar huis vlieg.

Hamvraag
En dan nu de hamvraag, aan wie ga jij een Storytel abbo cadeau doen? Je kunt kiezen uit onderstaande abbo’s.

Screen Shot 2015-12-02 at 12.13.15 AM
Geloof me, dit cadeau is dus perfect voor de eerder genoemde personen. Maar bovenal voor de sportievelingen onder ons kan ik je uit eigen ervaring mededelen. Ook dat heb je al meerdere malen moeten aanhoren. Sorry.

Dus aan wie ga je Storytel cadeau doen? 

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto’s Joyce Bongers 

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Storytel.

P.P.S. Doe jij al mee met #DOcember? Slinger je hardloopmotor aan! SMASH die 70 kilometer in #DOcember.

Recent