LOOP (mee) Leeuwarden?

Leeuwarden. Of Ljouwert (in de Friese volksmond). Schaatsen ze daar niet doorheen met de Elfstedentocht? Komt Doutzen daar niet ergens vandaan? Okay, het moge duidelijk zijn, ik weet helemaal niets van Leeuwarden. Tijd om daar (rennend) verandering in te brengen!

De weg kwijt?
Misschien heb je mijn Facebookpost wel voorbij zien komen, mijn wanhopige oproep voor tips in Leeuwarden. Over 2 weken ben ik uitgenodigd om daar een weekend te verblijven en mee te doen aan de LOOP Leeuwarden op 7 juni. Deze race (5, 10 of 21 km), die dwars door het centrum van Leeuwarden gaat, is de perfecte gelegenheid om mijn tijd van afgelopen zaterdag op de 10 kilometer te verbreken. Niet?

Grachten?
Weet je wat ik ook gaan doen? SUPpen (Stand Up Paddling) door de grachten. Ja, ze hebben er dus grachten! Fieke probeert me al jaren aan het SUPpen te krijgen. Waarom het haar nooit is gelukt? Omdat ik het idee heb dat iedereen altijd in de grachten plast in onze hoofdstad. In Leeuwarden is dat niet het geval (denk ik). En daarom kan ik best een poging wagen, toch?

Meppen?
Naast mijn hardloopschoenen, moet ik volgens vriendinnetje Margot ook een kussen meenemen waar ik flinke tikken mee kan uitdelen. Waarom? Hierom: Leeuwarden doet 7 juni een recordpoging “world’s biggest pillowfight” Ik ben wel in voor een potje knappe koppen meppen met een zijdezacht kussen. Doe je met me mee?

Lekker bewust doen
Volgens lezeres Manouk moet ik een pitstop maken bij Broodje Bewust. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik meteen een kijkje genomen op hun website. Ik kon me nu al niet inhouden. Laat staan als ik daar ben. Misschien moet ik Rens Kroes even bellen om een weloverwogen keuze te maken. Het ziet er in ieder geval allemaal superlekker uit.

Taarten enzo
Zowel Alice van der Wiel als Alice van der Kloet vinden dat ik de monchoutaart bij De Walrus moet uitproberen. Als twee Alicen het zeggen, dan moet het wel mounchoutaart uit wonderland zijn! Staat genoteerd girls!

Waar moet ik lopen dan?
Margaretha vertelt me dat ik voor een inlooprondje het beste de Prinsentuin kan opzoeken. Zijn daar ook knappe jongens te vinden? Help jij mij anders met zoeken? #letshopeso

Nu jij
Kijk ik ben hier over 2 weken weer! En dan ga ik dus de bovenstaande dingen doen. En het goede nieuws is: jij mag met mij mee. Ik geef namelijk 2×2 LOOP-arrangementen weg. Naast twee startbewijzen voor LOOP Leeuwarden, krijg je er ook nog een hotelovernachting voor twee personen bij (inclusief ontbijt) en ga je op Friese Food Tour in Leeuwarden (culinaire wandelroute van de coole conceptstore WeAreGrutsk).

Dus vertel jij mij in de comments waarom je met me mee wilt naar Leeuwarden?

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

PH: Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook InstagramTwitter

Mijn, en dus straks ook jouw, trip wordt mede mogelijk gemaakt door LOOP Leeuwarden en Marketing Leeuwarden

Recent