#65 VOEDzooi

Ik Francien, neem eenmalig de #voedzooi op me. Aangezien Jenny zich aan voorbereiden is op haar laatste tentamen en even geen tijd heeft om zelf een #voedzooi te maken.

Een ontbijtje met sushirijst?! Het bestaat. Ik zie dit ontbijtje echt overal voorbij komen. De hoogste tijd om zelf de proef op de som te nemen! Dit ontbijtje is trouwens afkomstig uit YOUR FIFTY DAYS OF GREEN HAPPINESS.

INGREDIËNTEN
75 gram sushirijst
Fijngeraspte schil en sap van ½ limoen
50 ml kokosmelk
1 kleine mango
1 eetlepel kokosbloesemsuiker
1 theelepel kaneel
Optioneel: strooi er nog wat extra granaatappelpitjes en/of bosbessen/frambozen overheen voor een het kleurtje!

BEREIDING
Meng de rijst met de kokosmelk, de geraspte limoenschil en 300 ml water in een pannetje. Breng het geheel aan de kook, zet het vuur lager en kook de in ongeveer 20 minuten gaar.

Snij de mango in plakjes en pureer de helft van de mango samen met het limoensap een beetje water en de kokosbloesemsuiker.

Voeg alles samen en serveer met de helft van de mango plakjes en eventueel nog een beetje extra kleurrijk fruit.

Houdt de helft apart (als je de verleiding kan weerstaan natuurlijk) en doe dit in de koelkast voor straks als tussendoortje of laat het verdwijnen in een tupperware bakje voor on the go!

Okay dit ontbijtje is dus serieus tha bomb! Niet normaal. Ik snap gelijk waarom iedereen die het gemaakt heeft het op Instagram plaatst.

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Dit is je kans om op 24 september samen met mij dwars door Disneyland Paris te lopen! Are you ready for ?#?JANUari??!

Recent