Manon: Viva Valencia

Deze zondag loop ik de halve marathon van Amsterdam, maar dat weerhield me er niet van het vliegtuig naar Valencia te pakken. Dit tripje vroeg wel wat flexibiliteit van m’n trainingsschema, want behalve tapas & wijn, eindeloos kletsen en shoppen moest er ook serieus getraind worden.

Sinds vriendin Esther 3 jaar geleden naar Valencia verhuisde, zoek ik haar ieder jaar samen met onze vriendin Daisy op. We kijken er alle drie ieder jaar weer onwijs naar uit: The Reunion of The Three Musketeers. Toen we elkaar 9 jaar geleden leerden kennen deden we nog hardcore aan streetdance. Maar sinds een paar maanden zijn ook deze chica’s besmet met het hardloopvirus! M’n hardloopschoenen hebben dus weer wat internationale kilometers mogen maken en deze keer renden Esther & Daisy gezellig mee.

Valencia is top voor hardlopers. Behalve de heerlijke temperatuur zijn ook de opties geweldig: je kan dwars door de stad rennen, langs het strand of in Jardin del Turia. Dit prachtige park ligt midden in de stad, is maar liefst 9 km lang en bezaaid met hardlopers. Overal in het park zijn bankjes, muurtjes en zelfs fitness apparaten waarop je ook nog even de rest van je lichaam kan trainen.

Omdat ik een echte city-runner ben kon ik het niet laten om behalve door het park ook dwars door de stad te rennen. Heerlijk door de smalle straatjes, langs de volle terrassen, de schattige pleintjes, stoepje op-stoepje af, LOVE IT.

Na het rennen heb ik m’n buikspieren ook nog even flink aangepakt met de Nike Training Club app. De Ab Blast training is mijn favoriet. Voor m’n benen gebruik ik vaak de Leaner Legs en m’n totale core train ik met de Core Crunch. Niks moeilijk doen met naar de sportschool gaan, maar gewoon een matje op de grond in de huiskamer en je fullbody workout kan beginnen.

Doe je aanstaande zondag ook mee? Ja? Hoe staat het met je voorbereiding? 

?

Manon

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Volgen jullie Manon al op Twitter?

Recent