Marathon Madness | Berlin day 1

Gisteren kwamen we aan in Berlijn. Super vroeg, zoals we toen al vertelden. De dag stond in het teken van Francientjes verjaardag. Die moest natuurlijk gevierd worden… Verder stond er een vol shopavontuur op het programma. Het was een drukke dag, want we zijn ook nog even langs de expo gegaan voor onze startbewijzen en er werden nog een paar dansjes gemaakt. Klinkt als een fijne dag, toch? En toen gebeurde er iets wat ons al vaker overkwam in Berlijn. We werden bestolen. Of nouja, Francien werd bestolen. Van haar geliefde iPhone nog wel. En dat op haar verjaardag! Het is niet eerlijk… Maar goed. De dag:

We hebben geshopt tot we erbij neervielen. Niet letterlijk natuurlijk, want we moeten wel een beetje fit zijn komende zondag. Maar we hebben ons ook niet echt ingehouden. Ik kocht het fijnste grijze Zara vest. Francien vond daar een super mooie jurk, waar ze volgende keer geen oma-onderbroek onder doet (belooft ze me net). En ook bij Adidas kon ik me niet inhouden en kocht ik een prachtige Stella tight. Ik kon me nog net beheersen bij de schoenen #liefde.

Daarna was het tijd voor het diner. Pasta natuurlijk! En om toch een beetje in verjaardagssferen te komen sloten we het diner af met een cocktail. Alcoholvrij natuurlijk!

Omdat we nog lang niet moe waren (misschien een beetje) en omdat er een leuk hardlopersfeestje georganiseerd werd, was het tijd voor een dansje. Samen met onze Hollandse vrienden de Running Junkies dronken we een watertje en dansten we op Duitse Techno. Om vervolgens gewoon tegen 12 uur ons bed in te duiken.

Vandaag staat een rustig dagje op het programma. Een late ochtend/vroege middag in Mitte en vervolgens een paar baantjes in het hotel zwembad, een groot bord pasta en een warm bed. Klaar voor morgen!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent