Marathon Madness | let’s spoil ourselfs

Over precies 9 dagen is het zover. De dag van de New York marathon. Ik kan niet wachten en tegelijkertijd heb ik er ook al niet al te gezellige dromen over gehad. Het is super spannend en dat niet alleen. Als ik hem uitloop is het gewoon ook een prestatie waar ik mega trots op moet en ga zijn. Ik zie mezelf al helemaal over de finish lopen. M’n medaille in ontvangst nemen en met tranen van blijdschap Francien knuffelen (I know u don’t like that, maar dit is een speciale gelegenheid).

Maar ik heb ook gedroomd dat ik de start niet kon vinden, dat ik het niet haalde, dat m’n benen al na 7 km niet meer verder wilden. En dus heb ik een extra push nodig. Een extra motivatie, een mantra die ik voor mezelf kan herhalen. En dus hebben Frans en ik besloten onszelf een cadeau te geven als we ons doel behalen. En ga dan maar eens bedenken wat je jezelf cadeau gaat geven. Het moet wel iets speciaals zijn, iets wat je niet zo snel gewoon even zou kopen. Na lang nadenken, internet afstruinen en overleggen zijn we eruit….

Francien
Haar doel kennen we denk ik al. Die 42 km van NYC binnen 4 uur lopen. In Berlijn lukte het niet, maar ik weet zeker dat ze het in zich heeft. Ze kan dit gewoon! En als het haar lukt, krijgen we een hele nieuwe Francien te zien. Met volle blonde lokken die wapperen in de wind. Francien’s grote wens is namelijk lang haar met volume.

>>Francien krijgt van zichzelf een prachtige bos hair extensions als zij de NYC marathon in 4 uur loopt<<

Fieke
Mijn doel is iets bescheidener. Het liefst zou ik ook voor die 4 uur gaan, maar ik ben bang dat het iets te ambitieus is. En dus ga ik gewoon voor uitlopen, voor genieten en voor plezier. Want come on, it’s freaking New York! En als dat me lukt, wil ik daar het liefst altijd aan herinnerd worden. Al-Tijd.

>>Fieke krijgt van zichzelf een Micheal Kors watch met inscriptie als zij de marathon überhaupt uitloop<<

Dus dat wordt 42,195 km herhalen in ons hoofd;) Of misschien komen we wel iets anders, veel mooiers tegen tijdens onze shoppingsprees in NYC…;) Wat zou jij jezelf cadeau geven?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you!

Recent