2 Run | Marathon Madness Training

Dit is dus het schema, wat ik maar al te graag met je wil delen. Misschien heb jij er ook iets aan je traint voor een marathon. Over een week mag ik ein-de-lijk kilometers maken, ik kan niet wachten! Het schema bestaat uit 1 korte interval, een korte duurloop, een duurloop op wedstrijd tempo en een lange rustige duurloop. Allemaal op onze hartslag en dus helemaal tailor made. We lopen dan ook geen afstand maar tijden. En naast al het rennen zijn we natuurlijk nog een beetje aan het krachttrainen.

Minimaal 1 training in de week doen we samen, vaak is dat de korte duurloop. Daarnaast trainen we wekelijks op woensdagochtend met Pim. Ik sta zelf nog iedere maandag in de sportschool met Niloe om al mijn spieren weer krachtig te maken. We gaan zien hoever ik kom:)

Het MiCoach schema staat hieronder. De kleuren geven de hartslag groepen aan. Blauw is rust (dus wandelen), groen is rustig rennen, en geel is een stuk sneller (wedstrijdtempo).

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent