Margot vs. Lily

Afgelopen vrijdag zag je op Instagram en Snapchat dat Joyce en ik te gast waren in de Nike Store Amsterdam. Boven de winkel bevindt zich sinds enkele maanden een workout studio. Waar Nike workouts aanbiedt (op uitnodiging). Vrijdag bleef de workout overigens achterwege. Wat ons dan wel te wachten stond? Een ontbijt. Een uitgebreid ontbijt zelfs en de tafel setting was prachtig.

image004

Aldaar werd de nieuwe (Nike originals) YouTube serie Margot VS Lily aan ons gepresenteerd. Naast de trailer kregen we ook de eerste aflevering + een vlog te zien. Voordat ik verder schrijf, raad ik je aan deze eerst even te bekijken.

TRAILER

AFLEVERING 1 – Resolutions

AFLEVERING 1 – New Year, New you! (vlog)

Zoals je gezien hebt heeft Nike twee karakters samengebracht. Je hebt vast wel enkele herkenningspunten gehad met Margot en/of Lily. En dat is slim gedaan door de producenten van deze serie. Die herkenbaarheid zorgt voor betrokkenheid. Zelf ben ik natuurlijk een blogger, net als Lily. Het sociale isolement waarin zij af en toe leeft krijgt een lezer van een blog niet altijd mee. Toch is het er af en toe wel degelijk. Margot daarentegen heeft genoeg vrienden, maar is absoluut geen workout queen. De challenge die wordt aangegaan zorgt ervoor dat beide zussen elkaar beter leren begrijpen en het motiveert en inspireert eveneens om ‘out of your comfortzone’ te stappen. Laten we eerlijk zijn, samen bereik je meer! En dat is precies wat Nike je wil laten inzien. Persoonlijk voel ik me af en toe net een Margot. Ik heb vaak genoeg geen zin om de deur uit te gaan, maar als ik het eenmaal gedaan heb voel ik me een gelukkiger mens!

MargotvsLily_Ep1_c_original

De serie bestaat trouwens uit 8 afleveringen. Elke maandag is er vanaf nu een nieuwe aflevering te zien op: ?http://www.nike.com/betterforit?.

Nike_Free_RN_Distance_womens_original_original

In de video’s zie je trouwens ook de nieuwste workout gear en welke workouts er allemaal te vinden zijn in de NTC app. Vergeet niet dat je wordt bijgestaan met raad en advies als het aankomt op de #betterforit campagne.

Kortom in welk team zie ik jouw binnenkort terug? #lilyninja of #margotviking, you tell me!

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent