Masterclass #Selfiemade

10.000 Euro. Daar kun je veel mee doen. Een kleine 5 Chanel tassen, zo’n 20 paar Louboutins, rond de 2.500 Happy Meals óf een heleboel blije kinderen in een township ergens in Kaapstad. 10.000 Euro is precies het bedrag dat we mee willen nemen, als we straks het vliegtuig in stappen. 2.500 euro. Dat is hoever we nu zijn. Met andere woorden: ik moet je weer om je geld vragen. Failure is no option! Dit keer geef ik er echter wat voor terug. Geen naaktfoto’s, dont worry… Been there, done that. Gratis en voor niks, dat wel, maar één keer is genoeg. Ik heb een reputatie hoog te houden. Wat ik je dan wel terug geef? Iets waar ik zelf de afgelopen jaren zoveel aan heb gehad. Iets wat er voor heeft gezorgd dat ik nu de mooiste baan van de hele wereld heb en jouw tot een van mijn vrienden mag rekenen. Wat dat is? KENNIS! Kennis van geniale mensen om me heen, die hele bijzondere dingen hebben gedaan.

Praktijk
Ik zou het daarom te gek vinden als ik jou aanstaande vrijdag bij de masterclass #selfiemade te zien krijg. Mijn goede vriendin Joyce brengt de gehele avond middels foto’s in beeld en je gaat zelf ook aan de slag met de opgedane kennis. Dus kan ik op je rekenen?

Opbrengst
De kosten voor een kaartje bedragen 25 euro. De gehele opbrengst komt ten goede aan de Stichting Run4Schools. Het aantal plekken is gering. Dus koop vandaag nog je kaartje om niets te missen van dit te gekke event! Owja en wij verzorgen natuurlijk de hapjes in drankjes in samenwerking met Lite Dark.

Meld je aan
Om je in te schrijven hoef je maar 2 dingen doen.  dit formulier  en 25,- overmaken op onze JustGiving  (of meenemen naar het event zelf:) pagina  &invullen om je inschrijving te voltooien. Geef dezelfde naam op bij beide plekken, zodat we weten dat je hebt betaald:) Let op, we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol is helaas vol. Wees er dus maar gewoon snel bij.

Tot dan?

?

Francien & Fieke

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent