MEET THE TEAM: LIEKE WEVERS

Gaat voor een matte finish.

Meet the team
Mogen we je voorstellen aan hét all-star team van Clinique en dan hebben we het niet alleen over de producten, maar ook de atleten die al gebruik maken van deze lijn.

Lieke Wevers
Turnster en Olympiër Lieke Wevers weet als geen ander dat make-up een belangrijke rol speelt als ze presteert op het hoogste niveau.

All-star product
Lieke kiest voor de CliniqueFit Post-Workout Neutralizing Face Powder. De gele kleurcorrigerende losse poeder neutraliseert roodheid en vermindert glim. Ideaal om de TL-verlichting in de turnhal een halt toe te roepen.

#jointheFITteam?
Meedoen met Lieke? Deel dan jouw workout via Instagram aan de hand van een foto, video of Boomerang met #jointheFITteam. Voor de nodige inspiratie kun je altijd even spieken op haar prachtige Instagram account.

Wat valt er te winnen?
Girls Love 2 Run mag 5 complete sets weggeven ter waarde van €194,00! Meedoen kan tot zondag 15 april. De winnaars krijgen op 16 april een persoonlijk bericht via Instagram.

Meetrainen?
Schrijf je nu in voor een Meet & Greet met jouw favoriete atleet. Ontdek de nieuwe limited edition CliniqueFit producten tijdens een pre- en post- workout touch up, en wakker de sporty spice in jou aan in een 30-minuten durende bootcamp. Bovendien ga je naar huis met een leuke goodiebag en word je tijdens het evenement voorzien van gezonde snacks & drankjes.

Maria Verschoor
de Bijenkorf Amsterdam 
woensdag 18 april
de Bijenkorf Eindhoven 
zaterdag 21 april

Lieke Wevers
de Bijenkorf Den Haag
donderdag 19 april

Nadine Visser
de Bijenkorf Rotterdam
vrijdag 20 april

Puck Moonen
de Bijenkorf Utrecht 
donderdag 3 mei

De deelnamekosten van 10,- krijg je terug in de vorm van een tegoedbon bij aankoop van een Clinique product op de dag van het evenement. Er zijn slechts 30 plekken beschikbaar per datum.

CliniqueFIT is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Bijenkorf filialen en online.

Recent