Mensen kijken.. Ik hou ervan!

Is het jullie ook opgevallen dat zodra de zon gaat schijnen er allemaal ‘nieuwe’ loopsters ten tonele verschijnen? De zon heeft vast een prachtige uitnodiging verzonden naar deze nieuwe loopsters. Ik word er in ieder geval heel blij van. Want hoe meer mensen gaan rennen, hoe meer mensen ik stiekem kan bekijken terwijl ze aan me voorbij lopen.

Gisteren liep ik door het Vondelpark en ik keek écht mijn ogen uit! Ik hou ervan om al die mensen van top tot teen te bekijken! En als fashion- sportsjunkie kan ik dan echt mijn hart ophalen. Want wat zien mensen er leuk uit als ze rennen. De één kiest voor een versleten shirt in combinatie met een zwembroek (geleend van vriendlief). Weer een ander kiest voor felgekleurde Nike’s met daarboven een hele vrolijke top. En dan de jongens… WOW! Wat lopen er knappe jongens/mannen in het Vondelpark. En ze zijn stuk voor stuk heel mooi gekleed.

De sfeer in zo’n vol Vondelpark is ook heel leuk! Iedereen geniet van de zon. Of dat nou met een boekje op schoot is, of een biertje of wijntje in de hand. BBQ’s worden ontstoken. Picknick kleedjes worden ontvouwen. En aan aanmoedigingen is me niets te kort geschoten. Na mijn run heb ik een snelle douche genomen om vervolgens heerlijk neer te strijken in de Jordaan!

Hoe zit het met jullie, houden jullie ook zo van mensen kijken terwijl je rent? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent