MET EEN ANITA SPORT BH GEGARANDEERD EEN SIXPACK

Nou Joyce, begin jij nu ook al? Je weet dat ze tegenwoordig online steeds meer filteren op nepnieuws hé? Jongens (uh, meisjes) kom nou, ik zou je nooit voor de gek houden.

Hotel party
Ik kom mijn hotelkamer binnen. Ik heb om precies te zijn 2 koffers (een kleine en een grote) en een tas op mijn rug (voor hoe lang Joyce? 2 Nachten en dus 3 dagen). Ik ben enthousiast (dat was ik ook tijdens het inpakken van mijn koffer). Ik voel de adrenaline door mijn lichaam razen. Iedereen die mij op Instagram volgt weet dat ik een poes (Sennah) thuis heb en ik deze regelmatig op mijn Instagram stories laat figureren. Dat moment dat Sennah haar dolle 5 minuten heeft en door het huis heen rent. Zo voel ik me op dit moment. Er staat een pakketje voor me op tafel. Onee, wacht. DIT UITZICHT! Ik gooi mijn tas op de grond, maak de deur open en ren naar buiten waar ik word geconfronteerd met een prachtig uitzicht. Wat is dit mooi. Ik trek Miny (die haar intrek heeft gemaakt in een kamer naast mij) direct aan haar haren en vraag of ze foto van mij wil maken terwijl ik spring op de vlonder en je dus daarachter het mooie uitzicht ziet. Dit uitzicht moet
gedeeld worden.

IMG_4956blog

IMG_4962blog

Drie uur eerder
Direct uit het vliegtuig gaan we richting Oberaudorf. Daar wacht ons een warm verwelk op het Anita hoofdkantoor. We krijgen een exclusieve rondleiding waarin we precies te zien krijgen waar de Anita BH al allemaal geweest is voordat deze onze voorgevel vindt.

Een Anita sport BH bestaat net als alle andere sport BH’s uit verschillende delen. Om het gemakkelijk te maken deel ik ze op in zes stukken. Het begint natuurlijk allemaal met een lapje stof. Dit bewonderen we in een hele grote loods naast het kantoor waar alle stoffen binnenkomen om vervolgens verder te worden vervoerd naar de volgende ronde.

IMG_4775blog

Een van deze stoffen is bijvoorbeeld het triangel stukje dat op de borst zit. ‘Door de triangelvorm van de schuimschalen en de daarmee verbonden uitsparingen aan de zijkant en de onderkant, wordt de cup perfect geventileerd en garandeert zo een uitstekende vochtigheidsregeling’. Oké, klinkt goed. Daarnaast zorgt het roze stukje stof, wat super licht en ademend is waardoor je #tetten droog blijven tijdens het rennen van een marathon. Oja, die triangel die precies over je borsten heen loopt voor een mooie vorm, zorgt er ook nog eens voor dat je tepels niet zichtbaar zijn indien je het plotseling heel koud krijgt en een leuke boy voor je hebt lopen en hierdoor helemaal de verkeerde eerste indruk weggeeft.

Joyce door die sprinter mentaliteit van je ga je weer is veel te snel. Oh, sorry. Volgende stap, we zien de snijmachines van dichtbij waar de stoffen per 50 lagen (dit zijn de hoeveelheid lagen die je nodig hebt om alle maten uit een design te maken), zonder enige moeite in de juiste patronen snijd. Zo wordt hier bijvoorbeeld de stof gesneden wat aan de achterkant van de bh zit.

BTW, in deze vlog zie je precies hoe de BH tot stand komt.


We gaan het naaiatelier in waar alle samples handgemaakt worden. Zo worden bijvoorbeeld de bandjes tot in de detail afgemaakt en grondig uitgetest voordat ze verder in het proces mee mogen. Deze bandjes hebben een gebogen vorm en met het zachte materiaal dat erin verwerkt wordt heb je dus geen last van insnijden of drukpunten (winning). Ditzelfde proces herhaalt zich trouwens met de ondercup band.

IMG_4759blog

Ik begreep van Francien dat dit dus echt heel essentieel is. Francien liet mij ooit (weer) haar tieten zien na een race. Na het zien van het leed (schaafwondjes bij elk randje tot bloedens aan toe) was ik ook overtuigd. Dit wil ik nooit ervaren mocht ik ooit zo gek worden dat ik langer dan 400m ga lopen.

Wacht even Joyce. We hebben je door. Is dat zo? (1.) Comfortabele schouderbanden en (2.) ondercup band die niet schuren. (3.) Super lichte, ademende stof. Die triangel pad voor een (4.) mooie vorm borst, geen tepels zichtbaar en een (5.) goede vochtigheidsregeling en een aangenaam (6.) huid klimaat (geen zweet dus wederom geen schuurplekken). 1,2,3,4,5 en 6, noemen ze ook wel een sixpack! Zie je nou wel!? Ik zou jullie nooit iets vertellen wat gewoonweg niet waar is.

Deze onderstaande foto is het bewijs dat een lapje stof daadwerkelijke een sport BH kan worden. Ik maakte deze foto voor het lookbook van Anita Nederland met model Ziarah Janssen. Deze foto is gebruikt in Miami, voor een beurs, en vergroot op een doek afgedrukt van 6 x 3 meter. JA, 6×3 METER! Mijn hemel wat groot.

Anita-Nederland-(web)-(19)blog

Processed with VSCO with 4 preset

Dus bij deze nog één keer. Met een Anita sport BH heb je gegarandeerd een sixpack. En voor ieder wat wils, de sport BH’s gaan van cup AA tot cup H. Kijk, Nydia en ik demonstreren hier voor de mal van cup F.

?

Liefs,

Joyce (& Francien)

Girls Love 2 Run x Anita 

Recent