Mijn (ONBETAALDE) Mening

Randdebiel
Ik snap oprecht niet dat ik dit ONBETAALD doe. Toch ga ik het doen. Als diezelfde merken me daardoor weten te vinden dan moeten ze me dus echt WEL betalen. Mijn vrienden die ongetwijfeld ook meelezen gaan me in elkaar slaan. Nu snappen ze hoogstwaarschijnlijk ook wel waarom ik nooit (meer) geld heb. Maar goed. Iemand moet het ONBETAALD doen.

MOETEN
Ik ga je meer vertellen over mijn favoriete producten van dit moment. Ze zijn vast al door 300 andere bloggers betaald aan de man gebracht, maar ik kan gewoon NIET onderhandelen. Wat ontzettend slecht dat de merken die ik nu ga benoemen me niet BETAALD weten te vinden (onbetaald grapje). Komt vast omdat ik mezelf niet op waarde kan schatten. Maar mijn mening is niet te koop en ik steek de mijne ook niet onder stoelen of banken. Dus dan zit er maar één ding op. Schrijven omdat ik vind dat jij deze producten ook MOET uitproberen. Dit is GEEN kwestie van willen.

001200012_002_231894_708

Optimel’s Yoghurt Griekse stijl (mango)
Te beginnen met Optimel’s Yoghurt Griekse stijl mango. Kijk ik heb soms totaal geen beweegreden om op te staan. Ik ben ten slotte mijn eigen baas. Toch ren ik voor dit product mijn bed uit. Ik sta daardoor binnen één seconde naast mijn koelkast. Wie heeft dit bedacht?! Stomme vraag. Friesland Campina natuurlijk. Maar goed waar is die man of vrouw die dit voor me maakte en verpakte? Ik kan hem of haar wel kussen. Weet je wat er letterlijk op de verpakking staat?! ‘Optimel yoghurt Griekse stijl 0% vet mango bevat twee keer zoveel proteïne als reguliere Optimel magere vruchtenyoghurt. Proteïne draagt bij aan de groei en herstel van spieren.’ A. Ze zijn eerlijk over hun eigen producten. B. Ze betrekken het op sport. Ik ben verliefd op deze (dat laatste woord is echt te lelijk voor woorden).

AHI_434d50323134323530_1_LowRes_JPG

Karvan Cévitam GO (red fruit)
Karvan Cévitam GO red fruit
heeft mijn leven zoveel fijner gemaakt op allerlei fronten. 1. Fieke miste haar Karvan Cévitam zo ontzettend erg in Newcastle, maar als je telkens met handbagage op en neer reist tussen Amsterdam en Newcastle dan kun je geen literfles meenemen. Toen ik dit product zag heb ik Fieke direct gebeld. De oplossing voor al haar first world war problems was snel gevonden. 2. Dus je bent die sportdrank of het water langs de kant van een race helemaal zat? Dan pak je toch gauw de KCGO bottle uit je Spibelt? Precies! Perfecter dan dit kan gewoon niet. 3. Ik vind water dus redelijk smaakloos, maar ik lust geen thee en ook geen koffie. Als ik dan bij zo’n oerstomme meeting zit en ik kan alleen maar kiezen uit bovengenoemde dan kies ik tegenwoordig met een gerust hart een glaasje water. Ik pak mijn tas erbij en pak deze KCGO bottle. Easy does it.

AHI_434d50323138303435_1_LowRes_JPG

Spa Paars (Touch Of blackcurrant)
Spa Paars
. Ja je hebt Spa Blauw, Spa Donkergroen, Spa Rose, Spa Rood, Spa Lichtgroen en Spa Geel. Beste Spa, ik haat jullie soms best wel. De afgelopen maanden kon ik tijdens aanbiedingen in aanmerking komen met Spa Paars. Maar zodra de aanbieding voorbij was verdween Spa Paars van het schap. Ga eens beter onderhandelen met de supermarkten voor extra schap ruimte. Ik begrijp dat je moet betalen voor een plekje in de supermarkt op ooghoogte, maar dit product moet gewoon ALTIJD aanwezig zijn. Nee maar echt. Het smaakt naar de ouderwetse Casis, maar dan gezond. Hoe fijn is dat?! Als je een Spa Paars voor me ziet staan wil je die dan alsjeblieft voor me bewaren? Bij voorbaat dank!

AHI_434d50323036323938_1_LowRes_JPG

Vifit extra Proteïne (aarbei-rode bes)
Voor Vifit extra Proteïne aarbei-rode bes mag je me midden in de nacht wakker maken. Als er een zweetdate blijft slapen en er wordt een bepaalde daad verricht (aka slaapkamerworkout) dan ga ik niet eerst naar de WC. Nee ik maak eerst pitstop bij de koelkast. In de Allerhande (lees: de voedselbijbel van dit moment) lees ik ook ‘Lekker na de dagelijkse inspanningen.’ Maar er is nog meer. ‘Spieren zijn altijd aan het werk, ook zonder dat je daarbij stilstaat (ik sta daar wel degelijk bij stil na een slaapkamerworkout, maar dat terzijde). Alleen als je lacht gebruik je 20 spieren. Proteïnen zijn bouwstenen voor je lichaam die elke dag nodig hebt.’ Deze tekst zegt toch genoeg? Go get it!

001093952_002_224895_708

Liga Daybreak (rode vruchten)
Liga Daybreak rode vruchten
is eenzelfde verhaal. Het pakket neemt in tegenstelling tot een gewoon Liga pak heel veel ruimte in op de schappen. Waardoor het enkel goed verkrijgbaar is als het in de aanbieding is. Maar daarna issie foetsie. Dit gezonde koekje is rijk aan vezels. Waardoor ik ontzettend goed bevriend raak met mijn toitetpot. Ik schijt nog net geen zeven kleuren koek. Okay, dat het direct een stuk minder smakelijk. Maar geloof me dit koekje is te gek lekker om te laten liggen. Noot van de redactie: ‘Ik zie net op AlbertHeijn.nl dat het product ook in een kleinere verpakking komt. Waarschijnlijk heeft Liga zelf ook doorgehad dat de grootverpakking de schappen niet haalt.

Schermafbeelding 2015-08-18 om 11.08.18

Ikea Catalogus
De Ikea Catalogus. Ik voel me net een Mama van 36. Toen ik hem van de week op de deurmat zag liggen heb ik hem gestolen van mijn onderburen. Ik kon het gewoon niet laten. Ik wil bij het zien van deze gids altijd direct naar de Ikea rijden. Dat gaat alleen niet, want ik heb geen auto. Ikea, kunnen jullie me misschien een keertje ophalen en terugbrengen? Dat doen jullie ten slotte ook meubelstukken. Als autoloze girl kan ik helaas niet alles wat ik zie meenemen in de tram. Tenzij de PAX-kast zo gedemonteerd kan worden dan hij in mijn blauw/geel Ikea tas past. Toch stem ik zelf in met een Ikea taxi. Met daarin een sterke man die me assisteert als ik in het magazijn ben aangekomen. Weet je wat me trouwens ook opviel? De tekstjes die met de grootste zorg en aandacht zijn geschreven. Alsof ze weten wie er naar welke pagina kijkt en voor wie de betreffende pagina het meest relevant is. Is de catalogus niet op jouw deurmat gevallen? No worries je vindt de online variant hier!

001167556_002_166966_708

Katja Yoghurtgums
Wacht, ik druk even op copy/paste. ‘Dit toetje gaat er altijd in: de originele Katja Yoghurtgums. Heerlijk zachte gums met echte yoghurt en talloze frisse fruitsmaken. Na zo’n toetje lust je nog wel een toetje, en nog een en nog een.. al vele jaren een absolute topper in ons snoepland!’ Dat laatste kan ik beamen. Ik kreeg dit snoepje al toen ik nog maar 3 tandjes had. En ik ben er nooit meer vanaf gekomen. Toen ik ze laatst weer spotte in de Albert Heijn zag ik dat ze veggie proof zijn. Is snoep dat niet altijd? Niet dus. Waarom zijn deze snoepjes dan veggie? Omdat ze vrij zijn van dierlijke gelatine. Als ik het goed heb is gelatine iets dat van bottenschaafsel wordt gemaakt (weet ik niet zeker, aanvullingen in de comments zijn welkom). Dit snoepje bevat dat dus NIET. Daarnaast zijn ze ook nog eens glutenvrij! Katja, mag ik alsjeblieft een keer een bezoekje brengen aan jullie proeflab (aka fabriek)? Bij voorbaat dank.

AHI_434d50323130383635_1_LowRes_JPG-1

AH Zachte Avocado Stukjes
Dat Albert Heijn beschikt over ingevroren fruit dat wisten we natuurlijk allang! Maar wat voor mij nieuw is in het koelvak zijn de ingevroren stukjes zachte avocado. Het probleem van avocado van de groente afdeling is dat ik soms dagen moet wachten tot het ding in kwestie rijp is. Terwijl ik ze altijd meteen nodig heb en niet pas vier dagen later (ik koop en kook niet vooruit). De diepvriespartjes hoef je enkel te ontdooien en dan kun je zo nog geen minuut (als je een magnetron hebt) of uur (als je geen magnetron hebt) later gebruiken.

11822435_969156716480332_8318037367353590496_n

Hema Zoete Aardappelfrietjes
Jenny
liet het mij en 250.000 anderen mensen al zien. De gesneden zoete aardappelfrietjes van de Hema! Weet je hoe moeilijk het is om die krengen te schillen laat staan in reepjes te snijden met een bot mes. Hema, ik vind het zo fijn dat je er bent! En Thank God for Jenny die me dit dan weer laat zien. En voor die mensen die gaan zeiken over de verpakking. Die kun je namelijk prima hergebruiken of recyclen (dat is hetzelfde trouwens).

Coca-Cola Zero
Ik wacht nog steeds op een aanbod van Coca-Cola na het zien van mijn video. Helaas zien ze me nog niet staan. Kijk ik vond Coca-Cola Zero eerder altijd een ontzettend verwijft drankje. Want gewone Coca-Cola smaak toch echt lekkerst. Ik vond Coca-Cola Zero in beginsel ontzettend afdoen aan de rode variant. Toch moet ik wegens aanvliegende kilo’s me behouden tot Coca-Cola Zero. Het koste me in totaal 15 blikjes (het is bewezen dat wanneer je iets echt niet lust je het na 15 keer eten of drinken het wel lust) met dank aan J. De Boer voordat ik het ook daadwerkelijk lekker begon te vinden. Nu zijn de blikjes niet meer weg te slaan uit mijn koelkast.

Tot zover deze onbetaalde product placement post (totaal oninteressante marketing terminologie). Heb jij nog een product dat ik moet zien, proeven of gebruiken laat het me weten in de comments! Wacht heb je zelf ook een ONBETAALDE mening over deze producten schroom dan niet en deel deze ook in de comments. Je weet maar nooit of een van de genoemde merken meeleest. #justsaying

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Ik heb bewust hyperlinkjes gebruikt  om aan jou te laten zien waar je de producten onder andere kunt kopen en door wie ze gemaakt zijn.

P.P.S. Albert Heijn ik heb de beelden uit je online shop gebruikt om deze post te begeleiden. Dan weet je dat. Beste bovengenoemde merken, ik heb ook een fotografe die dit BETAALD nog beter in beeld kan brengen. 

Recent