N.. Y… HERE (I) WE COME!

Allereerst ‘Hallo Mama en Papa niet schrikken. Jullie weten het nog niet, maar als jullie dit lezen weten jullie het wel.’ Tot zover deze mededeling van huishoudelijke aard.

Surprise, Surprise

Hallo lieve Girls Love 2 Run lezeres! Are you in for a good surprise? As we speak stap ik (Francien) op het vliegtuig richting New York! Oké as we speak ben ik aan het uitvinden of mijn vlucht naar New York überhaupt vertrekt….

Samen, maar toch alleen

En als mijn vlucht dan gaat, gaat Fieke dan ook mee (ik zie het je denken)? Nee ik ga zonder Fieke… Helaas. Iemand moet pre-research doen als we volgend jaar SAMEN gaan. Ik werp mij graag op om deze illustere taak waar te nemen. Maar waarom gaat Fieke dan niet gewoon mee? Zoals jullie weten is Fieke in het bezit van haar eigen online communicatie bureau, haar werk laat het simpelweg niet toe om er ‘even’ tussenuit te knijpen. Wat ga je daar dan doen Francien (ik zie het je wederom denken)? Vooronderzoek heet dat. Die bucketlist van afgelopen maandag dient verder aangevuld te worden.

Sandy

Vooralsnog wordt dat een ietwat moeilijk verhaal in verband met Sandy. Het hotel waar ik verblijf ligt namelijk in het zwaar getroffen New Jersey…. Ja ik weet wat je denkt, WTF (why the face ;). Als groot, groot fan van Jersey Shore dacht ik ein-de-lijk mijn kans te kunnen grijpen… Een meet&greet met ‘The Situation’ of ‘Snooki’, ik zag het al helemaal voor me. Nu valt mijn kans letterlijk in het water…

What if?

Francien even serieus! Wat ga je daar nou echt doen? Oké, oké ik ga verslag doen van de New York City Marathon, ALS deze doorgaat! Wij, of eigenlijk ik wil jullie alvast meenemen in ons New York City Marathon 201+3 avontuur. En dat begint dus met een goede verslaglegging/voorbereiding. Waar moeten we op letten? What to wear? Waar is de start? EN nog belangrijker waar is de finishlijn? Natuurlijk ga ik ook fieldresearch doen. Wat eet je en wat eet je vooral niet op D-Day? Wanneer zoek je je beste vriend aka ‘The Dixie’ op? Wat doe je als je in één keer enorm nodig moet poepen terwijl je net van start bent gegaan? Is in je broek plassen toegestaan? Is het écht nodig om Vaseline tussen je billetjes te smeren? Ik wil het allemaal horen, weten en zien! En daarom ga ik er naartoe! Ongecensureerd zal hier de komende week al mijn bevindingen delen…

RTL Nieuws

Ook Fieke volgt de komende week daarom mijn verslaglegging, mijn partner in crime moet natuurlijk als eerste overal van op de hoogte worden gebracht net als jij/jullie, want ook jij/jullie gaan volgend jaar gewoon met ons mee, toch? Gewapend (oe dat wordt een probleem bij de douane) met mijn microfoon breng ik jullie daarom het laatste nieuws vanuit THE STATES!

‘Dit was Erik Mounthaan aka Francien Regelink, RTL Nieuws, New York’

(All I need is one MIC, one BEAT)

Ben je er klaar voor? Want jouw NEW YORK CITY MARATHON 201+3 START HIER! Are you ready to join me or shall I say US?

?

Francien (& Fieke)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!


Recent