Nachtelijke avontuurtjes

We raden het je eigenlijk af, vanwege veiligheidsredenen. Maar toch gaan we het binnenkort zelf wel doen. We gaan namelijk s’nachts rennen door het Amsterdamse Bos! ‘Meisjes zijn jullie wel wijs?’ Ja we zijn wel wijs! We worden hierin bijgestaan door één of twee mannelijke opponenten. Safety comes first natuurlijk. Maar we moeten ook eerlijk toegeven dat we ook als het licht is de weg kwijt raken in het Amsterdamse Bos. En dat terwijl de hardloop routes gewoon staan aangegeven met kleurtjes en stippen. Toch presteren we het altijd om een stip over het hoofd te zien. Gelukkig worden we dan gered door ene meneer Google Maps.

Back to the story. Rennen in het donker, waar bijna tot geen straatverlichting is. Het is en blijft ten slotte een bos… Dan kun je beter zelf voor lantaarnpaal spelen. Hoe? Met zo’n grote koplamp op je voorhoofd. Die moeten we alleen nog wel even kopen bij de Beversport. Daarnaast moeten we ook al onze moed verzamelen… Rennen in een donker bos… Dat is ook de reden waarom we er al voorafgaand melding van maken. Dan kunnen we er namelijk niet meer onderuit! Wij zijn er een soort van nog niet helemaal klaar voor, maar we doen natuurlijk alles voor het blog en dus voor jullie.

Hoe zit het met jou, durf jij ’s nachts in het bos te rennen? Of laat je dat idee toch liever varen vanwege de veiligheid?

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent