New years resolutions part II

Het liefst ontken ik mijn goede voornemens, want dat waarmaak gedeelte blijft lastig, maar ze zijn wel degelijk aanwezig en gesteld:

– Werken met een dayplanner, ik ben namelijk best wel chaotisch… Daarom heb ik een prachtige Moleskine (notitieblokje) aangeschaft, waarin ik iedere dag mijn activiteiten schrijf. Tip: de truc is om zo’n planning steeds aan het einde van elke werkdag voor de volgende dag te maken. Zo heb je s’avonds rust in je hoofd. 

–  Ik geef heel veel (uit aan en) om kleding, maar make-up is dan weer niet echt mijn ding. Ik ga namelijk net zo lief zonder make-up de deur uit. Maar dit staat ietwat onverzorgd als ik op werk kom. Daarom heb ik mijzelf als doel gesteld om vanaf nu iedere werkdag netjes make-up te dragen.

– En als het op sportgebied aankomt, tja ik zou graag wat pondjes kwijt willen raken, maar wie wil dat nou niet? En ik hoef me ook niet voor te nemen om vaker te gaan sporten. Want ik blijf mijn hele leven sporten, zodat ik me goed blijf voelen. Sporten brengt me namelijk in een fijne mental state of mind, zonder sporten kan ik niet! Maargoed om de New York City Marathon te halen moet ik toch wel langere trainingsafstanden gaan lopen ipv mijn gebruikelijke 5 of 7 km.

Wat zijn jullie goede voornemens?

(Foto: slimmer werken, blijven sporten, Sylvi als het toonbeeld van verzorgdheid en de New York City Marathon inschrijving) 

?
Francien
Recent